A rádiófrekvenciás kezelés kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltűntetésére. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a membrán falai és a zsír a kötőszövetekbe, onnan pedig a nyirokérrendszerbe távozik, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni. A speciális nyirokmasszázs segítségével megkönnyíthetjük a salakanyagok távozását, ürülését.

… feszesítés, mint másodlagos reakció

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitos bőrkép látványosan javul, a bőr megújul, tónusosabb lesz.

Fizikai háttér és …miért jó a bipoláris rádiófrekvencia?

A bipoláris készülék kevesebb energiát igényel, mint a monopoláris, hogy ugyan azt a hatást elérje, mert az áram sokkal kisebb mennyiségű szövetet ér el a monopoláris Rádiófrekvencia esetében. Monopoláris Rádiófrekvencia esetén a behatolási mélység az elektróda méretének fele, míg a bipoláris Rádiófrekvencia esetén a két elektróda távolságának a fele. A mai fókuszált Ultrahangos-os arcfeszesítésekkel ellentétben, a rádiófrekvenciás kezelés ára töredéke az előbb említettnek.

iSkin csapata

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart