A szőrtelenítés esztétikai szerepe folyamatosam emelkedő tendenciát mutat a 90’-es évektől, szinte megköveteli a társadalom a szőrtelen és esztétikus kinézetet. A hadiipar a 60-as években használta fel az IPL (villanófényes) illetve lézer technikát, melyet aztán a kozmetikai-orvosi terület vett át és alkalmazott. A kozmetikai ipar Magyarországon 90-es években kezdett a villanófénnyel foglalkozni.  Ekkortájt a szépségszakmában dolgozók különböző gépekkel amelyek léghűtéses, vízhűtéses rendszerrel működtek, szőrtelenítő, érkezelő, pigmentfolt-eltávolító kezeléseket végeztek. A gyártók rákényszerültek az egyre jobb, tartósabb eredmények igazolására és így a tartós szőrtelenítésre használt gépek hónapról hónapra egyre erősebbek lettek és felhasználóbaráttá váltak.

Mi is ez a technológia?

Nem kívánok hosszú marketing szöveget vagy tudományos magyarázatba bele menni. Az IPL-es villanófény illetve a lézer egy igen erős fizikális változást eredményez a szőrszálak növekedésében, lelassítja majd „elnémítja” a szőrnövekedést. A szőr színe és elhelyezkedése a kezelés szempontjából a legfontosabb, a szőrben elnyelődik a fény így fékezi meg a növekedését. Egy kevésbé napbarnított, erősebb szőrszállal rendelkező vendég számára ideális a fénnyel történő tartós szőrtelenítés, hiszen csakis a sötét szőrben nyelődik el a fénysugár, nem pedig egy napbarnított bőrben. A munkám , gyakorlatom során sok fajta géppel kezeltem és sok vendéggel találkoztam,és azt kell hogy mondjam nincs egyfajta szőr és bőrtípus,illetve minden ember más, és más behatásra „érzékeny”, illetve vált ki benne hatást”.

Szalonunkban ezért is van dióda-lézeres kezelésre és IPL (ELOS)-géppel történő kezelésekre lehetősége a hozzánk érkezőnknek.

Mi adjuk a jó gépeket, illetve gépalternatívákat és kiváló kezelő személyzetet, tanácsot Önnek csak bejelentkezni kell.

iSkin csapata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart