Kedves Vendégeink, Kedves Kollegák!

Sokunk szenved esztétikai hajszálér problémával, másnéven seprűvéna az elváltozás neve, térdhajlatban, combon , bokán , sőt arcon is előfordulhatnak tágult erek. Kialakulásában szerepet játszik a megváltozott testsúly, hormonális tényezők, nagyobb százalékban pedig egyéni, családi halmozódás megléte is nagyban meghatározza a  megjelenését. Gyanítható, hogy az arcon lévő megbetegedések, elváltozások gyakorta kísérőjelenségek, ugyanis a belszervi  főleg az emésztőszervi problémákhoz társuló esztétikai probléma. Kutatások bebizonyították, hogy a krónikus arcüreggyulladásban szenvedő vendégek körében is nagyobb számban előfordul a hajszálér-tágulat.

Ezekből következik, hogy széles körben terjedt el fent említett esztétikai és sokszor belgyógyászati megnyilvánulás. Immáron van megoldás, várjuk szeretettel ingyenes felmérésre szalonunkba, ahol szakképzett kozmetikus várja, hogy segíthessen Önnek, vagy tájékoztassa a gép működéséről, kezelési metódusról, eredményekről!

 Kollegáink részére pedig a következő az ajánlatunk:

A rádiófrekvenciás termokoagulátor gépünk elérhető szakképzett dolgozók részére, oktatással egybekötve, minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

iSkin csapata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart