Eljön hamarosan az idő, amikor vendégeink nyaralásból hazatérve panaszolják, hogy milyen száraz és hámló a bőrük, illetve mennyire foltossá vált a pihenés alatt. Ezt mi kozmetikusok úgy hívjuk ” KIFÁRADT BŐR”.

A professzionális INNOAESTHETICS savaknak hála, egy igazán látványos és eredményes kezelési repertoárt mutathatunk be a hozzánk érkezőknek!

Sok minden kiszáríthatja a bőrt, először is a légkondicionáló levegője túl száraz és egyben nem túl egészséges folyamatos érintkezés során. Gyakran a kémiai és egyéb más fényvédőkre történő allergiás reakció is gyulladást okozhat, ami aztán pigmentált fototoxikus elváltozást-foltokat okoz. A professzionális INNOAESTHETICS savaknak hála, egy igazán látványos és eredményes kezelési repertoárt mutathatunk be a hozzánk érkezőknek! Mint mindenre van megoldás, ha gépi vagy kémiai úton is, de van! Kiváló eredményeket adó bőrmegújító savjainkkal és teljes körű gyémántfejes bőrcsiszolással várunk mindenkit!

Az Iskin oktató-bemutató és szépségszalonban teljes körűen kezeljük a fenti panaszokkal érkező kedves vendégeinket. Minden ember egy individum, ezáltal mindenkinek más és más kezelési tervet dolgozunk.

Tehát, Hölgyeim/ Uraim keressenek bátran minket, segítünk!

iSkin csapata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart