A szőrtelenítés lényegében évszakhoz kötött a napsugarak kellemetlen és pigmentáló hatása végett.

De…

Az impulzus tartomány és a besugárzott energia az SHR funkció esetén töredéke az IPL vagy E-light gépek értékeihez képest. Tehát a maximális energia, amit egy SHR funkció esetén használhatunk az 15 joule / cm2, azaz átlag egynegyede az IPL-E-Light gépek maximális intenzitásának. Az SHR gép speciális fejével történő kezelés során a kezelőfej sok kicsi impulzust ad le volumenekkel kisebb intenzitással, minek következtében a besugárzott terület kromofor (szőrszál..stb) területei optimális mennyiségű hőenergiát nyelnek el, olyan módon, hogy nem ég és károsodik a bőr.

Az elővigyázatosság azonban itt is fontos! A kezelést követő 3 napon belül nem szabad semminemű hő és fényhatásnak kitenni a kezelt területet.

Miért érdemes IPL SHR gép-et vásárolni? Mert vendégeinknek örök probléma a szőrtelen sima test és mivel az intenzitás töredéke az E-light vagy IPL gépeknek a fájdalom sem olyan jelentős az SHR géppel történő kezelés során. Folyamatos szőrtelenítés évszakok nélkül, szabályozott keretek között és nem mellékesen elégedett vendégek!
Ez az SHR funkció!

https://iskins.hu/termekkategoria/kozmetikai-gepek/ipl-gepek/IPL-SHR gépek

Amiben támogatjuk:
-Teljes körű szervizszolgáltatás
-Szakoktatói betanítás!
-Hivatalos oklevél!
-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok
-Folyamatos Partneri Támogatás

iSkin csapata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart