Nincs nő és talán férfi sem, aki maradéktalanul elégedett lenne saját magával. Mindenkinek van alakformálni valója, de nem mindenkinek van ideje, kedve, lehetősége rendszeresen edzeni. Akadnak, akiknek az egészségi állapota miatt nem megengedettek a megerőltető edzések. Mindegyik problémára megoldást jelent a HIFEM!

A megoldás a HIFEM technológia

Fentiek okán a SculptX- HIFEM technológiájú Elektromágneses alakformáló, testkezelő gép egyfelől kiváló befektetés, hiszen valóban mindenkinek szüksége lesz rá, de az egyik legszuperebb vendégmágnes is.

HIFEM ez kell!

Közeleg az ősz, kanyarban a tél, a hidegebb időben többet falatozik a nép, a súlyuk pedig nő. Párnácskák és zsírocskák itt, egy kis narancsbőr ott, nem beszélve a striák megjelenéséről. Sokan a szülés utáni alakjukat vágyják, segíts Nekik, hogy meg is kapják!

Alakformálás, edzés, izzadás és megerőltető gyakorlatok nélkül, izomépítés izomláz nélkül!

Kellemetlen, netán fájó érzések nélkül, 19% -kal csökkentheted a zsírt és 16%- al növelheted az izomzatot a kezelt területen. A hatás azonnal, már az első kezelés után észrevehető, de mellőz minden művi látványt, valóban természetesnek látszik, hiszen az is!

Önbizalomnövelés HIFEM technológiával

Gyógyulási idő és egyéb kellemetlenségek nélkül tudod növelni vendégeid önbizalmát, az önmagukba vetett hitüket és a belső szépségüket. Ragyogtasd meg őket a 21. századi kozmetika csodafegyverével, a SculptX- HIFEM technológiájú Elektromágneses alakformáló, testkezelő géppel!

Szupermaximális izomösszehúzódás, villámgyors megtérülés

Gondolj csak bele, milyen dömping van januárban! Mindenki, de tényleg mindenki fogyni akar. De ne is várjunk addig, hiszen itt az ősz, amikor ruhatárat váltunk és bizony, megeshet, hogy nem jön fel a farmer, vagy a ceruzaszoknya, hisz a lángos, meg a fagyi nem éppen diétásak.

A nyári alak télen készül. A téli pedig nyáron…

Novembertől már mindenki a maximumon akar lenni, hiszen bízik abban, hogy lesznek élő. Karácsonyi bulik, illetve ajándékba is veszik a bérletet a fa alá, így lepve meg szeretteiket azzal, ami már nekik is bevált. Télen a tavaszra, tavasszal a nyárra készülnek.

SculptX- HIFEM –Hatékonyabb, mint egy kiadós edzés

Nem csalás, nem ámítás!  A Magas Intenzitású Fókuszált ElektroMágneses technológiát alkalmazva a SculptX készülék bemutatja a szupramaximális izom összehúzódásokat, melyeket edzésformával vagy akaratlagos összehúzódásokkal nem érhetnénk el.

Így hat a HIFEM technológia

A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között. A SculptX -HIFEM, olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben.

Mi az a szupermaximális izomösszehúzódás?

A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez a struktúrájának teljes újjáépítésével, ami végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet. 

A SculptX- HIFEM csodája

A ScupltX elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni!

https://iskins.hu/termekkategoria/kozmetikai-gepek/ems-gepek/

Épüljön az izom a szalonban, varázsolj szép alakot, minden évszakban!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart