A gondolkodó kozmetikusok első csapata hamarosan végez az új szemléletű kozmetikus képzés alkalmával. Sikerrel veszik az akadályokat, mi pedig kíváncsian vártuk, Ők milyen véleménnyel vannak rólunk, mit adott Nekik az oktatás.

Harmadik válaszadónk Wilhelm-Magyar Edina

Miért jelentkeztél a Bőresztéta kozmetikus képzésre?

Szerettem volna mélyebb ismeretekkel rendelkezni a kozmetika területén (gépek alaposabb megismerése, kezelési opciók választása, mikor melyik bőrre/problémára melyik a legoptimálisabb megoldás, hatóanyagok, stb)

Mit adott számodra ez az új szemléletű kozmetikus képzés?

Széleskörű látásmódot a fenti témákkal kapcsolatban. Segített, hogy a bőrt ne külön nézzem, hanem az embert, a szervezetet egészben. Megismerhettem a kezeléseket, amikkel korábban nem találkoztam

A Bőresztéta egy kozmetikus képzés. Miért érdemes elvégezni?

Erika fantasztikus szakember. Pontosan azt a nézetet képviseli, amit én is, hogy ahhoz hogy valaki jó szakember legyen, nem elég a felszínes iskolai dolgokat megtanulni. Folyamatosan fejlődni és tanulni kell, és a szakmámban igenis felelősséggel tartozunk a vendégeinkért, nem csupán pénzforrásként kell kezelni. Valódi, részletes, alapos tudást kaptunk. Jó volt a hangulat is, az előadók mindig nyitottak voltak a kérdéseinkre. Te is! Köszönöm szépen 😘

 

Így dolgozik egy Bőresztéta

Ezen kozmetikus képzés alkalmával egy olyan 360 fokban gondolkodó szakembert képzünk, aki teljes egészében felismeri a vendégének bőrproblémáit és nem csupán kiragad egy részletet. Bár a részletekben lakik az ördög, de egy Bőresztéta átfogó ismereteit használja kezelései során. Lásd te is az ok-okozatot a bőr- és a szervezet folyamatai között.

 

 

Mivel több ez a kozmetikus képzés, mint egy átlag kozmetikus képzést nyújtó tanfolyam?

A megszerzett tudással Bőresztétaként kiemelkedsz a szakmádból! Nem termékekről oktatunk, hanem összefüggésekről, független módon. Átfogó ismereteket, tudást adunk mellyel hatékonyan és eredményesen fogsz bőrproblémákat megoldani, kompetenciáid betartásával.

 

 

Mire számíts a kozmetikus képzésen?

A Bőresztéta képzés elvégzésével Vendégeid számára a leghatékonyabb kezelést biztosíthatod. Nem pár napos, hetes tanfolyam alatt sajátítják el a tananyagot a hozzánk jelentkezők, hanem 6 hónapos, több komoly szakember segítségével modulrendszer szerűen építjük fel az oktatási anyagot.

 

Kérdésed van? Segítünk!

A felmerülő szakmai kérdésekben folyamatosan segítünk, oktató orvosaink segítségével kompetens válaszokkal tudunk szolgálni. Ez az a kozmetikus képzés, ahol szakmailag maximálisan felkészült és kompetens szakemberekből áll az oktatói gárda.

Shopping Cart