A gondolkodó kozmetikusok első csapata hamarosan végez. Sikerrel veszik az akadályokat, mi pedig kíváncsian vártuk, Ők milyen véleménnyel vannak rólunk, mit adott Nekik az oktatás.

Második válaszadónk Gáspár Ágnes.

Miért jelentkeztél a Bőresztéta képzésre?

Mindig is fontos volt számomra a tanulás. A szakmánk állandó változásban van. Fontos, hogy tájékozott legyek, mert, aki kimarad az lemarad. Nagyon tetszett, hogy folyamatos az oktatás. Fél év alatt szombatonként, úgy gondoltam bevállalható. Az pedig a legnagyobb biztosíték volt, hogy Nagy-Hódi Erika állította össze a tananyagot, aki kiváló előadókat, hiteles szakembereket hívott meg oktatónak.

Mit adott számodra a Bőresztéta képzés?

Ez alatt a féléves képzés alatt a meglévő tudásom megerősödött, és olyan összefüggéseket, szemléletet kaptam, ami a mindennapi munkavégzésemet segíti. Naprakész tudással, több oldalról megvilágítva, átgondolva hozom meg a szakmai döntéseimet, tervezem meg az eszközvásárlásaimat, választok kozmetikumokat és kezelési metódusokat. A tudás magabiztossá tesz, ezt szeretem a vendégeim felé is közvetíteni.

Miért érdemes elvégezni A Bőresztéta oktatást?

Az jelentkezzen erre a képzésre, aki szélesebb spektrumban gondolkodik a bőrápolásról, és ehhez keres oktatást. Aki nem elégszik meg soha, mert tudja, hogy mindig van feljebb a tudás megszerzésében. Az jelentkezzen Bőresztétának, aki nem csak a bőr felületét látja, hanem annak mélységét, összetettségét az emberi szervezettel működő csodálatosan bonyolult egységét. Ezt segít megérteni, sok gyakorlati tapasztalattal fűszerezve közelebb hozni, hogy a biztonsági zónákon belül korszerű kezelésekkel ápolhassuk a vendégeink bőrét. 

Így dolgozik egy Bőresztéta

Ezen kozmetikus képzés alkalmával egy olyan 360 fokban gondolkodó szakembert képzünk, aki teljes egészében felismeri a vendégének bőrproblémáit és nem csupán kiragad egy részletet. Bár a részletekben lakik az ördög, de egy Bőresztéta átfogó ismereteit használja kezelései során. Lásd te is az ok-okozatot a bőr- és a szervezet folyamatai között.

Mivel több ez a kozmetikus képzés, mint egy átlag kozmetikus képzést nyújtó tanfolyam?

A megszerzett tudással Bőresztétaként kiemelkedsz a szakmádból! Nem termékekről oktatunk, hanem összefüggésekről, független módon. Átfogó ismereteket, tudást adunk mellyel hatékonyan és eredményesen fogsz bőrproblémákat megoldani, kompetenciáid betartásával.

Mire számíts a kozmetikus képzésen?

A Bőresztéta képzés elvégzésével Vendégeid számára a leghatékonyabb kezelést biztosíthatod. Nem pár napos, hetes tanfolyam alatt sajátítják el a tananyagot a hozzánk jelentkezők, hanem 6 hónapos, több komoly szakember segítségével modulrendszer szerűen építjük fel az oktatási anyagot.

Kérdésed van? Segítünk!

A felmerülő szakmai kérdésekben folyamatosan segítünk, oktató orvosaink segítségével kompetens válaszokkal tudunk szolgálni. Ez az a kozmetikus képzés, ahol szakmailag maximálisan felkészült és kompetens szakemberekből áll az oktatói gárda.

Magadra ismertél? Jelentkezz “Bőresztétának”, hogy átadhassuk neked tudásunk legjavát!

nagy.gergely@iskins.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart