A gondolkodó kozmetikusok első csapata hamarosan végez. Sikerrel veszik az akadályokat, mi pedig kíváncsian vártuk, Ők milyen véleménnyel vannak rólunk, mit adott Nekik az oktatás.

Első válaszadónk Vamberszki Krisztina

Miért jelentkeztél a Bőresztéta képzésre

Elsősorban azért, mert Nagy-Hódi Erika szervezése alatt történt és tapasztalataim szerint alapos tudást biztosít, amely számomra elsődleges prioritású. Az emberek, vendégek biztonságára, egészségére gondolok, itt kezdődik minden. Fontos számomra, hogy széleskörű tudással vértezzem fel magam, bármilyen kezelést nyújtsak is. Másodsorban mindig is érdekelt mélyebben az anatómia. Erikánál olyan tudásra tehetünk szert, amit úgy gondolom, sok-sok év alatt sajátítanánk el máshol, és súlyos milliókba kerülne. Erika lelkiismeretes és minden tudását átadja.

Mit adott számodra a Bőresztéta képzés?

Számomra nagyon sok mindent. A teljes tudásanyagot tudom hasznosítani saját magamon, a családomon, szeretetteimen és a vendégeimen. Ha csak a családomat nézem, már így is megérte, de jóval többet adott annál, mint amennyit beharangozott előzetesen. 3. Ha valakinek ajánlanád, mit emelnél ki?

Miért érdemes elvégezni a Bőresztéta oktatást?

Erika fantasztikus ember, tehát a tapasztalati elemeken kívül az emberséget emelném ki és egy olyan fantasztikus csapatot, ahol öröm tanulni. A gépek bemutatása, a sok tapasztalat mind lenyűgöző. Ez úgy gondolom, megfizethetetlen. Erika nagyon kedves, bátran lehet hozzá fordulni, segítőkész, mindig a rendelkezésünkre áll. Egyedülálló ő maga, a tudása és így bármilyen képzés nála. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Várom a folytatást. ☺️

Így dolgozik egy Bőresztéta

Ezen kozmetikus képzés alkalmával egy olyan 360 fokban gondolkodó szakembert képzünk, aki teljes egészében felismeri a vendégének bőrproblémáit és nem csupán kiragad egy részletet. Bár a részletekben lakik az ördög, de egy Bőresztéta átfogó ismereteit használja kezelései során. Lásd te is az ok-okozatot a bőr- és a szervezet folyamatai között.

Mivel több ez a kozmetikus képzés, mint egy átlag kozmetikus képzést nyújtó tanfolyam?

A megszerzett tudással Bőresztétaként kiemelkedsz a szakmádból! Nem termékekről oktatunk, hanem összefüggésekről, független módon. Átfogó ismereteket, tudást adunk mellyel hatékonyan és eredményesen fogsz bőrproblémákat megoldani, kompetenciáid betartásával.

Mire számíts a kozmetikus képzésen?

A Bőresztéta képzés elvégzésével Vendégeid számára a leghatékonyabb kezelést biztosíthatod. Nem pár napos, hetes tanfolyam alatt sajátítják el a tananyagot a hozzánk jelentkezők, hanem 6 hónapos, több komoly szakember segítségével modulrendszer szerűen építjük fel az oktatási anyagot.

Mi pedig várunk Téged! Jelentkezz “Bőresztétának”, hogy átadhassuk neked tudásunk legjavát!

nagy.gergely@iskins.hu

Bőresztéta
Bőresztéta
Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart