BŐRANGYAL tudásának legjava- avagy így legyél Bőresztéta!

Nagy-Hódi Erikát senkinek sem kell bemutatni, hiszen ismert és elismert szakemberként folyamatosan segíti a szakmát, tanítványait és a kozmetikusokat. Küldetése van, amely beteljesül hiánypótló és egyedülálló képzési rendszerében, a Bőresztéta oktatásban. A speciális oktatás alkalmával a tanórák listája egymásra épülő modulokból áll, melyeket személyesen és online is el lehet sajátítani, így a vírushelyzet sem áll a tanulók útjába.

A megszerzett tudást soha, senki sem veheti el Tőled. Lássuk mi mindent tanulsz meg a Bőresztéta képzésen!

Alap gépek / Speciális kozmetikai gépek használata Bőresztéta módjára

Vajon mire képes 1-1 eszköz? Te kihasználod a gépeid kapacitását? Melyik kezelésre van a legnagyobb igény? Vajon maximálisan kiszolgálod vendégeid minden bőrápolással kapcsolatos szükségletét? Ne csak használd a gépeket, hanem használd okosan a tudásukat, ötvözve a saját ismeretanyagoddal! Így dolgozik egy Bőresztéta.

Bőrtípusok Bőresztéta szemmel

Diagnosztizálj úgy, mint egy profi Bőresztéta! Megmutatjuk az árulkodó jeleket és megtanítjuk meg-és felismerni az egyes bőrtípusok jellemző problémáit és azokat is, amikre nem is gondolnál.

Elektro-kozmetikai alapfogalmak, gépkarbantartás

A 21. századi kozmetika ereje már nem csak a kezedben, hanem a különféle speciális gépekben is rejlik. Vajon mit jelent 1-1 szakkifejezés és hogyan tudod azt saját Vendégeid igényeire szabni? Ezt és a gépek karbantartását is megtanítjuk Neked a képzésen, hiszen igénylik a törődést, mint állandó, hű társaid a munkában!

Metódusok, elrontott kezelések. Helyes metódus gépekkel, konzekvenciák Bőreszéta szakembereknek

Megmutatjuk, hogyan segíts jól, hisz egy Bőresztéta ahol tud, segít! A szépségipar szeretetnyelve a törődés, mely nem csak kezelgetést, meg próbálgatást, hanem valódi segítségnyújtást jelent az igazi és nem a vélt problémát feltárva.

Regenerálás, hatóanyagok az eredményes kezelésekhez

Nem mindegy az sem, hogy mit mivel kombinálsz, melyik hatóanyagot hogyan és mi módon viszed be a vendég bőrébe. Mi árt és mit kell kerülni? Gyere és megtanítunk azokra a trükkökre, amelyeket mi már megtapasztaltunk. Neked nem kell végigjárnod ezt a nehéz és hosszadalmas utat, hiszen mi azonnali megoldási javaslatokkal segítjük munkádat, hogy a képzés végén magabiztos Bőresztéta legyél!

Bőr felépítése, anatómiája, elváltozások

A házat sem a tetővel kezdik el építeni. Fontos, hogy az alapokkal is tisztában legyél. Ismerünk olyan kozmetikust, aki rosszindulatú pajzsmirigy elváltozást diagnosztizált, de olyat is, aki egy basaliomát ismert fel, vagy látta, hogy az elváltozás jó eséllyel “csak” egy pigmentált naevus. Egy Bőresztéta is a testet, mint egészet nézi, számára a bőrdiagnosztika személyre szabott feladat.

Emésztőszervrendszeri kóroktan és bőr megnyilvánulások összefüggései

Napjaink népbetegségei a pajzsmirigy túl-illetve aluműködése, vagy akár az inzulinrezisztencia, mind látható jeleket mutatnak a bőrön. Ugyanígy az étel intoleranciának is lehetnek felismerhető jelei. Megmutatjuk mik ezek, hiszen egy Bőresztéta sokszor egy-egy orvosi vizsgálat előfutára, segítségével a páciens eljut a megfelelő kezelésre, megspórolva a hosszadalmas utánajárást és felesleges vizsgálati köröket.

Funkcionális Medicina

Tüneti kezelés helyett mi abban hiszünk, hogy a probléma gyökerét kell megkeresni, leásni a mélybe és megtalálni azt a gócot, amely a gondokat okozza. Életmódváltó, diétás javaslataink segítségével életvezetési és életmód tippekkel is el tudod majd látni a vendégeidet, így jóval többet nyújtasz, mint egy sima kozmetikus. Azt nyújtod, amit csak kevesen tudnak az országban: Bőresztétaként hivatásként kezelsz majd minden bőrt, meglátva mögötte magát az embert is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart