A tartós szőrtelenséghez vezető út IPL technológiával van kikövezve! A viccet félretéve a klasszikus IPL gép segítségével végzett kezelés (Intense Pulse Light) már régóta bevált módszer a szőrtelenítésben, de nemcsak erre tudod majd használni, hanem pigment elváltozások kezelésére, bőr rejuvenációra, értágulatok- illetve akne kezelésére, a ráncok csökkentésére, vagy a kollagén termelés serkentésére.

Az IPL gép működése

A sokrétű IPL gép általi kezelés filterekkel , szűrőkkel érhető el ami a géphez alapból adott és a megfelelő oktatás után bátran használható az adott problémára. A Super Hair Removal, avagy IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő technológia. Az szőrtelenítő kezelés a pulzáló fény és lézer együtteseként kialakított fájdalommentes eljárás. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL gép segítségével történő szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.

IPL gép – a fájdalommentes kezelés

A klasszikus IPL gép alkalmazása (Intense Pulse Light) már régóta bevált módszer a szőrtelenítésben. Az SHR (Super Hair Removal) azonban forradalmasította az IPL technológiát. Míg az IPL gép egyet villan addig az SHR sokszor felvillan, miközben egy villanás alatt lényegesen kevesebb fényenergiát ad le, ezzel kíméli a bőrt. Nem akadály többé a sötétebb, napbarnított bőr sem, így megfelelő óvintézkedések betartása mellett akár nyáron is használható. Nincsenek mellékhatások és a folyamat szinte fájdalommentes.

A legideálisabb az IPL gép segítségével történő szőrtelenítésre: MOST

A legideálisabb időszak az IPL gép segítségével végzett kezelés kiválasztásában pedig a szeptembertől –március, áprilisig bezáruló időszak a legmegfelelőbb. Ettől eltérő lehet bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), mivel ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban.

IPL=végleges szőrtelenítés?

A válasz NEM! Nagyon fontos, hogy amennyiben az Iskin alapos oktatása után elkezded használni az IPL gépet, akkor sem szabad azt a szót használni,hogy végleges. Fontos, hogy ne is hirdesd így a gépet! Használj inkább szinonimákat: tartós, időtálló, hosszú távú, hosszan tartó. Ezekkel az igazat mondod és nem is leszel támadható.

Vendégkommunikáció

A tartós szőrtelenséghez vezető út IPL gép technológiával van kikövezve! A viccet félretéve a klasszikus IPL (Intense Pulse Light) már régóta bevált módszer a szőrtelenítésben, de nemcsak erre tudod majd használni, hanem pigment elváltozások kezelésére, bőr rejuvenációra, értágulatok- illetve akne kezelésére, a ráncok csökkentésére, vagy a kollagén termelés serkentésére.

Tájékoztatás szőr mentén

A néphiedelemmel ellentétben végleges szőrtelenítés nem létezik. A szőr növekedési fázisai során nem minden szűrtüsző termel szőrszálat. A kezelés hatására csak azok a szőrtüszők semmisülnek meg, amelyek éppen aktív fázisban vannak, azaz szőrszálat termelnek. Az alvó szőrtüszők nem termelnek szőrszálat ezért azokra a kezelés lényegében nincs hatással. Később ezek a szőrtüszők aktivizálódnak és szőrszálat fognak termelni, ezért a kezelést többször meg kell ismételni. Azonban minden alkalom után látványosan csökken a szőrzet sűrűsége, végül csupán néhány szőrszál fog megjelenni.

Vágj bele Te is valami újba! Ismerd meg az E-Light funkcióval rendelkező DermaLux Pro IPL-SHR szőrtelenítő gépünket és a tartós szőrtelenítés mellett  végezz vele hatékonyan professzionális kozmetikai kezeléseket.

Ne érd be kevesebbel, legyél a bőrök szakértője! Ismerd meg Bőresztéta képzésünket is, illetve olvasd el tanulóink ajánlását.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart