IPL gép

Az IPL angol betűszó (Intense Pulse Light) jelentése intenzív pulzáló fény, villanófény. Működésének lényege, hogy a nagy energiájú, koncentrált nyalábokban felvillanó fény fotonjai elnyelődnek a bőr és a szőr festékanyagot tartalmazó sejtjeiben, és ott hőenergiává alakulnak, miközben a környező sejteket érintetlenül hagyják. A hő roncsolja az érintett szöveteket, ennek hatására a bőrelváltozások elhalványodnak, eltűnnek. A fény 2-4 mm mélyen hatol a bőrbe úgy, hogy a bőr felső hámrétegét nem károsítja.

Mire alkalmazható az IPL kezelés?

  • Szőrtelenítésre
  • Pigment elváltozások kezelésére
  • Bőrfiatalításra, ráncok csökkentésére
  • Értágulatok kezelésére
  • Akné kezelésére
  • Cellulit, narancsbőr kezelésére

Forgalmazott IPL készülékeink:

Hogyan szőrtelenít az IPL technológia?

Az IPL gép szépészeti célú felhasználási lehetőségei közül a szőrtelenítés az egyik legelterjedtebb. Az IPL-es villanófény a szőrszálban elnyelődik, fizikai változást generál, amelynek hatására megáll a szőrszálak növekedése. A lézeres kozmetikai gépeket felváltó IPL eljárás kiküszöbölte a lézeres kezelés gyenge pontjait, mert fájdalommentes, biztonságosabb és hatékonyabb eljárással éri el a szőrtelenség üdítő, pihe-puha élményét.

E-light technológia az IPL gépek új generációja

A kozmetikai gépek piacán az e-light csúcstechnológiát alkalmazó IPL gép számít a legújabb fejlesztésnek, amelyben a villanófény hatását a rádiófrekvencia (RF) előnyeivel kombinálták. A kettős „bevetésnek” köszönhetően számtalan bőrprobléma  – akné, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ráncok – kezelésében, és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Miért olyan eredményesek az RF + IPL gépek?

Az IPL +RF fejjel ellátott készülékek kompakt gépek. Eredményességük a rádiófrekvenciában rejlik, amellyel pontosabb a terület behatárolás, vagyis fókuszáltabban nyelődik el a villantás energiája a célzónában, mint egy hagyományos kozmetikai gép használatával. Szőrtelenítés esetén a kezelés eredménye akár harmadannyi idő alatt meglátszik.

Mivel tud többet az IPL+SHR kozmetikai gép?

Az SHR, vagyis Super Hair Removal technológia rendkívül eredményes szőrtelenítést tesz lehetővé. Ezzel az eljárással ugyanis a pulzáló fény és a lézer együttes erejét kihasználva a hagyományos IPL kezeléssel már csak nehezen eltávolítható szőrszálak is kiiktathatók. Az SHR eljárás az IPL-hez képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.

Shopping Cart
0