Kozmetikus oktatás, kozmetikus tanfolyamok

Kedves Kollegáink és Tanulóink!

A kozmetikai gyakorlat igen fontos, hisz a tanulók „biztonságérzete” a gyakorló életben szinte mindent eldönt. Az önálló életben történő munkához, bizonyosság, biztonság és sikerélmény szükséges.

Ezeket nem minden esetben kapják meg olyan helyen ahol a kozmetika maximális termelő funkciót végez. A fizetős vendég nem mindig engedi meg, hogy a kozmetikus tanuló végezze a kezelést, sok esetben azt sem engedik, meg hogy a kezelés során ott legyen. Ezek mind olyan „fékező tényezők” melyek a gyakorlati órák számát csökkentik és a hiányos tudást alapozzák meg. Ha optimális alapokkal indulnak a nagyvilágba, kevesebb pálya elhagyó kozmetikus lesz. A feltételek adottak nálunk! Kis és nagy csoportos oktatásra alkalmas teljesen felszerelt termünk és az oktató gárda is ennek megfelelően lett kialakítva. Kitűnő lehetőség lehet olyan iskoláknak az iSkin oktató terme, ahol nincs belső gyakorlat és kevés mester áll rendelkezésre a tanulók számára a külső gyakorlat tekintetében.

Szeretnénk egy kicsit visszahozni a régi idők „szövetkezeti felépítését”, ahol a nagyszámú vendég és a minőségi oktatás együttesen egy gyakorlott és biztos kezű szakembert adhat a kozmetikai munkához.
Részletekkel kapcsolatban keressen minket a facebookon , illetve a nagy.gergely@iskins.hu, hodi.erika@iskins.hu és telefonszámainkon:

Jelentkezni a hodi.erika@iskins.hu vagy a 30/8179656-os elérhetőségen ill. nagy.gergely@iskins.hu vagy 30/779-4570 telefonszámon lehetséges!

A tanfolyam díja: 25.000 Ft/hó ami heti két egész napot tartalmaz. A képzéshez szükséges anyagokat az iSkin Kft biztosítja!

Shopping Cart