Kozmetikus gyakorlati hely

Kedves Kozmetikus Tanulók!

A kozmetikus gyakorlati hely, valamint a kozmetikai gyakorlat igen fontos, hisz a tanulók „biztonságérzete” a gyakorló életben szinte mindent eldönt. Az önálló életben történő munkához, bizonyosság, biztonság és sikerélmény szükséges.

Ezeket nem minden esetben kapják meg egy olyan kozmetikus gyakorlati helyen, ahol a kozmetika maximális termelő funkciót végez. A fizetős vendég nem mindig engedi meg, hogy a kozmetikus tanuló végezze a kezelést, sok esetben azt sem engedik, meg hogy a kezelés során ott legyen. Ezek mind olyan „fékező tényezők” melyek a gyakorlati órák számát csökkentik és a hiányos tudást alapozzák meg. Ha optimális alapokkal indulnak a nagyvilágba, kevesebb pálya elhagyó kozmetikus lesz. A feltételek adottak nálunk! Kis és nagy csoportos kozmetikus oktatásra alkalmas teljesen felszerelt termünk és az oktató gárda is ennek megfelelően lett kialakítva. Kitűnő lehetőség lehet olyan iskoláknak az iSkin kozmetikus gyakorlati oktató terme, ahol nincs belső gyakorlat és kevés mester áll rendelkezésre a tanulók számára a külső gyakorlat tekintetében.

Szeretnénk egy kicsit visszahozni a régi idők „szövetkezeti felépítését”, ahol a nagyszámú vendég és a minőségi oktatás együttesen egy gyakorlott és biztos kezű szakembert adhat a kozmetikai munkához.

Részletekkel kapcsolatban keressen minket a facebookon , illetve a hodi.erika@iskins.hu és telefonszámainkon.
Jelentkezni a hodi.erika@iskins.hu vagy a 30/817-9656-os telefonszámon lehetséges!

A tanfolyam díja: 28.000 Ft/hó ami heti két egész napot tartalmaz. A képzéshez szükséges anyagokat az iSkin Kft biztosítja!

Legyél Te a csapat 36.-ik tagja!

Shopping Cart
0