, ,

Algologie – RIVAGE Ránctalanító és Feszesítő Radiance Krém 100ml

Ref.szám: CNA501

Ez a gazdag, a tengeri kivonatokbankoncentrált extra hidratálókrém, felveszi a harcot a bőr öregedés jelei ellen. Napról napra, a ráncok finomodnak, a bőr feszesebbnek tűnik, az arcszín fényesebb és ragyogóbb. Ideális ráncos arcbőrre. Gazdag, könnyen felszívódó krém, nagyon világos rózsaszín.

Magánszemélyek számára nem elérhető

Ez a gazdag, a tengeri kivonatokban koncentrált extra hidratálókrém, felveszi a harcot a bőr öregedés jelei ellen. Napról napra, a ráncok finomodnak, a bőr feszesebbnek tűnik, az arcszín fényesebb és ragyogóbb. Ideális ráncos arcbőrre. Gazdag, könnyen felszívódó krém, nagyon világos rózsaszín.

KÉTFÉLEKÉPPEN HAT A RÁNCOKRA – SZINERGIÁBAN 2 AKTÍVÖSSZETEVŐ TENGERI LEVENDULA & TENGERI BIO-POLIMERE TENGERI LAMINARIÁBÓL

PUHÍTÁS- SHEA VAJ
Lágyító és tápláló, visszaállítja a bőr rugalmasságát, különösen a legszárazabb bőrök esetén.

FINOMRÁNC ELLENIHATÁS AZ EPIDERMALSZINTJÉN
Ez a komplexum az UVB és UVA sugárzás által okozott bőrszárazság ellen küzd, ami epidermális ráncokhoz vezet (finom vonalak).

MÉLYRÁNC ELLENIHATÁS ADERMAL SZÍNTJÉN
Ez a komplexum csökkenti a dermális ráncokat (mély ráncok) azáltal, hogy stimulálja: a kollagén termelést a dermális fibroblasztokban. Az extracelluláris mátrix fő összetevője a hialuronsav termelése, am icsökkenti a ráncok mélységét, kerületét és térfogatát.

EGYSÉGESÍTI A BŐRFELSZÍNT–KÉKMIKRO-ALGA
Hatékony antioxidáns pajzs, amely segít a leégéssejtek képződésének leküzdésében, ez az összetevő javítja az arcszín egyenletességét és fényességét, valamint a bőr textúráját. (Sötét foltok ellen.)

ALGO 4® Exkluzív bio-mimetikuskomplex, mely visszaállítja a bőr egyensúlyát és fokozza a sejtműködést.

Az Algo4® koncentrációját az alábbiak segítik: a tengeri hólyag, amely optimálisan hidratálja az epidermiszt és csökkenti a finom ráncokat, valamint a tengeri őrlényt, amely a dermiskollagén és elasztinszálát stimulálja.

REMINERALIZÁLÁS–GOLFÁRAMLATITENGERVÍZ Tiszta és 96 ásványi anyagból és nyomelemekből feltörő, remineralizájaa bőrt, mely egyensúlyba kerül a kezelés előtt.

Shopping Cart
>