, , , ,

Dermalux II -SHR-IPL Szőrtelenítő gép E-Light funkcióval

2,750,000 Ft

50% kezdő részlet befizetésével elvihető.

MAGYAR KEZELŐFELÜLET!

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Alkalmazás

  • Szőrtelenítés
  • Pigment elváltozások kezelése
  • Bőr rejuvenáció
  • Értágulatok kezelése
  • Akne kezelése
  • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentése

A Super Hair Removal, avagy IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő techológia. Az szőrtelenítő kezelés a pulzáló fény és lézer együtteseként kialakított fájdalommentes eljárás. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.

Standard Fénytartomány:
430/530/640-1200nm (15*50mm)
Pulzus energia:
1-15J/cm2(SHR)
10-60J/cm2(IPL, E-Light)
Pulzus sorozat: 1
Pulzus hossz: 1-10 ms
Nyílásméretek száma: 2
Nyílásméret: 8x40mm (SHR+HR); 15*50mm (SSR/SR)
Folytonos működési idő: 24 óra
Pulzusok közötti pihenőidő: 1-10 ms
Ismétlési ráta: 1-10 Hz
RF teljesítmény: 160W
Kondenzátorok száma: 3
Kezelőfelület: 12,1″ LCD érintőképernyő
Integrált bőrhűtés: Igen
Hűtőrendszer: Víz, lég és félvezető hűtés, -5 fokos bőrhűtéssel
Villanásszám lámpánként: 300 000/100 000
Kezelőfejek száma: 1 SHR + 1 IPL – E-Light
Súly: 50 kg
Méretek: 470*500*1330mm
Garancia: 2 év
Teljesítmény: 2000W
Hálózat: 230V , 20A
Minősítések: CE

Csúcstechnológiás IPL gép

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése. Az RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Az IPL gép számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép

A bőség zavara?

Számtalan gép van a szépségipari piacon… Sokan nem igazodnak ki milyen gépet vásároljanak, vagy épp melyik kozmetikushoz menjenek szőrtelenítésre, vagy pigment-kezelésre. Fontos tudni, hogy a 90-esek években kapható gépek, nem azonos technikai adottságokkal rendelkeznek, mint a mostani kozmetikai, IPL gépek, szőrtelenítő gépek.

Gépi szőrtelenítés egykor és most

A régi szőrtelenítők akár meg is égethették a bőrt alacsony intenzitás mellett is. Sok esetben nem volt elegendő a bőr hűtése és kellemetlen diszkomfort hatást váltott ki a páciensben. Ma már magasabb intenzitású, megfelelő hűtésű és hatékonyabb IPL gép választék elérhető. Azokon belül is ami gyorsabb és látványosabb eredményt garantál, az ELOS –gépek közül kerül ki. Ezen technika ötvözi a villanófényt a rádiófrekvenciával.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL gép kezelési eredmény

Hogyan működik az IPL gép?

Vannak ún. kromofor anyagok melyek képesek elnyelni a villanófény atomjait, melyek aztán szabályozott módon roncsolva a szőrsejtek osztódó sejtjeit, lelassítják majd inaktivizálják a szőrtüszőt hosszú távra. A hosszútáv akár 3-5 évet is jelenthet ennek tükrében. A kromofor anyagokról továbbá, a vérükben keringő hemoglobin melyet érkezelések során ebben nyelődik el a fényatom, majd azt roncsolva szünteti meg az érelváltozást. A pigment halványítás során a melaninban nyelődik el és így segíti a halványítást, napfény okozta foltok eltávolítását.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép

Akne kezelés IPL gép használatával

Az IPL gép alkalmazásakor végzett akne kezelések esetén kicsit óvatosan, körültekintően kell eljárni kompetensen, ebben az esetben a szőrtüszőn keresztül hatunk a faggyúmirigyre és a pórusok méretére.

Az IPL gép és a bőrfiatalító kezelések

Az arcrejuvenáció esetén pedig a kontakt zselé ami a bőrön felrakása kerül lesz a „vezető” a bőr megfelelő rétegeiben erősíti a kollagén és elasztin szálakat. Így feszesebb, tömörebb bőrt adva vendégeink számára.
Az eredményesség és a pontos terület behatárolás a rádiófrekvenciában rejlik, mivel a villantás során sokkal pontosabban nyelődik el a célzónában az energia. A vendégek szempontját vizsgálva szőrtelenítés esetében, harmada idő alatt meglátszik a kezelés eredménye fent említett IPL gép alkalmazásával történő kezelés esetén.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép

Egy IPL gép, több lehetőség

Az IPL +RF fejjel ellátott gépek ún. kompakt gépek, melyek a szőrtelenítéstől elkezdve az akne kezelésen át a pigment és hajszálérkezelések során is eredményesen használhatók, sőt kollagén és elasztin osztódást is befolyásolnak, így megvalósul a fotorejuvenáció-arcfiatalítás a kezelt vendégünk arcán. A sokrétű kezelés filterekkel , szűrőkkel érhető el ami az IPL géphez alapból adott. A megfelelő oktatás után bátran használható az adott problémára.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép

Kompetencia

A kozmetikusról, mint személyi tényezőről is szót kell ejtenem. A legfontosabb talán a gépválasztás mellett, hogy mikor és kit kezelünk IPL+RF géppel. Mindenkit, akinek fent említett problémái vannak. Aki betartja a kozmetikusa által előírt napozási szokásokat. Emellett együttműködően tájékoztatja a kezelőt, ha bármilyen gyógyszerszedési és belgyógyászati dolog merülne fel. Ezek fényében tud kompetens és megfelelő döntést hozni a szakember.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép

Mikor kezeljünk IPL gép alkalmazásával

A legideálisabb időszak kiválasztásában pedig a szeptembertől –március, áprilisig bezáruló időszak a legmegfelelőbb. Ettől eltérő lehet bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), mivel ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban. Az optimális fényvédelem a kezelés után javallt, minden esetben kérje ki a vendég a kozmetikusa tanácsát a bőrvédelemmel kapcsolatosan.

Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Dermalux IPL SHR szőrtelenítő gép
Shopping Cart
>