, ,

eKseption Hialuronic Peptides Mixlab Serum 75ml

23,690 Ft

Aktív ránccsökkentő hialuronsav és lipopeptid tartalmú szérum ph=4.

Indikácikók:
– Feszesítés
– Ránccsökkentés
– Kollagén termelés fokozása

Aktív összetevők:
– XS hialuronsav 2% (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav)
– Ránctalanító lipo-peptidek 5%

A ráncok csökkentésére és a kollagén termelés növelésére szolgáló eKseption aktív szérum 2% XS-hialuronsavval és 5% lipopeptiddel készült. A Tripeptid-1 az őssejtek szaporodását stimulálja. Az őssejtekből különböző funkcionális sejtek származhatnak, többek között a fibroblasztok is. A Hexapeptid-12 a fibroblaszt által termelt elasztin ismétlődő aminosavszekvenciája, ezért a Hexapeptid-12 pozitív hatást gyakorol az elasztin termelésére.
Az eKseption szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal tovább növelve az előnyöket, így a mindenkori igényekhez igazítható, személyre szabható készítményt hozhatunk létre. A hialuronsavas maszkhoz is hozzáadható (2 adag).
Használata: Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használatát ajánlunk.
Illat: Ceylon tea és citrom.
Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.

Shopping Cart