, ,

eKseption Ice Cream Repair 200ml

46,290 Ft

pH=5

A reparálás a kémiai hámlasztás után nélkülözhetetlen és elsődleges fontosságú a megfelelő ápoló termék használata. A retinol elősegíti az epiteliális sejtek megfelelő működését. A glikoprotein szintézishez bizonyos szintű A-vitamin szükséges. Az A-vitamin fontos összetevő, amelyre immunrendszerünknek is szüksége van.

Indikációk:

– Segíti az új bőr proliferációját a peeling után
– Helyreállítja az eszenciális lipideket, táplálja a száraz, finom bőrt
– Feszesíti és csökkenti a ráncokat
– Megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt
a peeling után néhány nappal

Fő összetevők:
– Unirepair T-43
– Bio-placenta (5 féle növekedési faktor, szinergikus elegye, folsav, acetyl glutamine)
– E vitamin
– Retinol

Gazdag jégkrém textúrájú reparáló krém. Peeling után alkalmazható. Az intenzívebb hűtési érzés érdekében hűtőben tárolható. A reparálás a kémiai hámlasztás után nélkülözhetetlen és elsődleges fontosságú a megfelelő ápoló termék használata. A bőr szerkezetét helyre kell állítani, a differenciálódás, a proliferáció és az intercelluláris kommunikáció folyamatait szabályozni kell. Az ice cream repair retinol, az E-vitamin, folsav, acetil-glutamin, a bio-placenta és az unirepair T-43 szinergikus kombinációja. A készítmény gazdag krém, amely intenzíven táplál és létrehoz egy lipid gátot a bőrön. Ez az új összetétel jégkrém formájában úgy fejlesztették ki, hogy fokozza a hatóanyagok aktivitását, intenzív hűtési érzést keltsen, gazdag védőréteget hagyva a bőrön.

Használata: A peeling után és minden este alkalmazza az arcra, a nyakra és dekoltázsra. Az intenzívebb hűtési érzés érdekében hűtőben tárolható.

Tudomány: az A-vitamin fontossága

Retinol:
A retinol elősegíti az epiteliális sejtek megfelelő működését. A glikoprotein szintézishez bizonyos szintű A-vitamin szükséges. Az A-vitamin fontos összetevő, amelyre immunrendszerünknek is szüksége van. Több mint 40 évnyi kutatás bizonyította, hogy a retinol láthatóan növeli a bőr feszességét, csökkentheti a finom ráncokat, jelentősen javítja az egyenetlen bőrszínt, sima és finom bőrfelszínt eredményez. A retinoidok (az A-vitamin szintetizált ekvivalensei) szabályozzák a sejt differenciálódást, a proliferáció és az intercelluláris kommunikáció folyamatának elősegítésével. Amikor a retinoidok bejutnak egy sejtbe, kötést képeznek a nuklein szenzorokkal. Így, a sejt genom szakaszai aktiválódnak vagy lassulnak.
A retinolnak az epidermiszre gyakorolt hatásai a következők: A hámsejtek több fehérje- és kollagén rost hálózatot kezdenek el előállítani, a meglévő kollagént pedig lassabban bontják le. E két hatás eredménye, hogy a bőr kollagén-tartalma nő, ami a ráncok csökkenéséhez vezet. A retinol gyorsítja a bazális réteg sejtjeinek osztódását, ezzel serkenti a bőr felső rétegének megújulási folyamatát. Ennek eredménye az érezhetően simább és üdébb bőr.
– a keratinociták mitotikus aktivitásának fokozása.
– a keratinizáció, a differenciálódás és a melanogenezis normalizálása.
– az epidermális lipidszintézis aktiválása és stimulálása, a dermisz extracelluláris mátrixának összetevőinek aktiválása. – az atipikus sejtek számának csökkenése.
Bio-placenta:
A Bio-Placenta komponensei olyanok, mint a humán placentáé. Ezeket a „Placental Pharmacology” alapú komponenseket biztonságosan biokémiai úton fermentációval állítják elő.
Növekedési faktorok:
EGF, BFGF, AFGF, VEGF, IGF-1
Vitamin:
Folsav. Aminosav: acetil-glutamin: Sebgyógyulás serkentése a keratinocyták migrációs képességének serkentése által.
A sejtnövekedés stimulálása:
A BIO-Placenta hatékonyabb, mint a kereskedelemben kapható emberi placentakészítmény a sejtnövekedés stimulálásában.
Kollagén bioszintézis:
A BIO-Placenta a fibroblasztok 1. típusú pro-kollagén elválasztását serkenti. A bőr rugalmassága 2 hét alatt 32% -kal, 4 hét alatt akár 47% -kal javulhat. A bőr hidratációját az alkalmazás után akár 83% -kal, 2 hét alatt 50% -kal, 4 hét alatt 64% -kal javítja.
Unirepair T43:
Mi történik, ha a sejtes DNS megsérül?
Apoptózis (sejthalál) erősödése. A protein szintézis csökkenése. Bőrrák és más betegségek kialakulásának kockázata. A bőr öregedése. Az Unirepair T43 gazdag aminosav-komplex: acetil-tirozin, prolin, mindkettő ismert redox tulajdonságairól; hidrolizált növényi fehérjék (energiagazdag) például a glutamin és glutaminsav) és az ATP, mint az energiafokozó.
Az Unirepair T43 felgyorsítja az UV-indukálta DNS-károsodások helyrehozását megelőző kezelésként és utóápolásként is. Hatására csökken a gyulladás és a bőrpír azáltal, hogy olyan aminosavakat biztosít, amelyek a DNS-javító enzimek prekurzorai és amelyek közvetlen DNS redox aktivitást növelő hatásúak. Az UVB besugárzás után a DNS károsodás 5 óra elteltével 50% -kal csökken. Az eritéma 24 óra elteltével 37% -kal, 48 óra után 52% -kal csökken.

Shopping Cart
>