,

FUSION-L CARNITINE 25% 10 ml

L CARNITINE Zsírégető szérum

Előnyök:
– Serkenti a zsírfelhasználást energia célra
– Segít a cellulit kezelésében
– Javítja az energiaszinteket
– Megvédi a sejteket az oxidatív stressztől

Aktív hatóanyagok:
– L-carnitin 25%

A formula sajátosságai:
– Steril
– Nem tartalmaz parabent, alkoholt, illatanyagokat, szilikont
– Állatokon nem lett tesztelték

Használata:
– Helyi alkalmazás
– Tűs henger
– Tű nélküli mezoterápia
– Iontoforézis
– Elektroporáció
– Mezo

Keverhető:
50% F-PPC, 40% Organikus szilícium (lipolizishez)
80-90% Organikus szilícium (feszesítéshez)

Magánszemélyek számára nem elérhető

Az L-Carnitin egy oligopeptid, amely két létfontosságú aminosavból áll: lizin és metionin, amelyek a sejtek természetes alkotórészeiként szerepet játszanak az izmok lipidfelhaszlásában.
A carnitin legismertebb tulajdonságaként fontos szerepet játszik a hosszú láncú zsírsavak mitokondriumokba való szállításában, b-oxidáció céljából, ezáltal alapvető fontosságú a lipid katabolizmus és a miokardium (szívburok) és izmok számára történő energiatermelés szempontjából. Az L-carnitin hiánya megakadályozzák  a zsírok energiapontokba történő szállítását, ahol azok
elégnek. A zsírfelhalmozódás következményeként cellulit (narancsbőr) alakul ki. Ezzel ellentétben minél több az L-Carnitin, annál több zsír ég el, következésképpen csökken a testsúlyunk, energiához jutunk, és nő az ellenállóképességünk a hideggel és kimerültséggel szemben. A karnitin és annak észterei ezeken felül elejét veszik a szabad gyökök keletkezésének és hozzájárulnak az oxidált membránok foszfolipidjeinek helyreállításához, így megvédik a sejteket az oxidatív stressz okozta károsodásoktól.

Shopping Cart
0