,

Mesoactives-Skin Volumizer mezoterápiás peptid ampulla 2ml (10db/doboz)

Mélyen feltölti, regenerálja és helyreállítja a bőrt.

A Skin Volumizer mezoterápiás peptid ampulla különböző molekulatömegű hialuronsavval történő intenzív feltöltési kezelésekre készült. A növekedési faktorok és őssejtek révén dúsítja a dermális mátrixot.

Másrészt nagyon magas védelmet nyújt a káros külső behatások ellen és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

Magánszemélyek számára nem elérhető

Fő aktív összetevők:

Szűrt Eryngium Maritimum Callus Kultúra

(Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate)

Tengeri eredetű biotechnológiai növényi őssejtek, melyek erőteljes bőrregeneráló tulajdonsággal rendelkeznek. Főként a dermo-epidermális központban fejtik ki hatásukat. Fokozzák az elasztin, a kollagén termelődést és az epidermális megújulást.

 

Ergotionin (Ergothioneine)

Az ergotionin egy remek antioxidánsként ismert aminosav, amely gyulladáscsökkentő ezáltal segít megelőzni és leküzdeni az oxidatív stressz hatását, elkerülve ezzel a finom vonalak, ráncok vagy petyhüdtség kialakulását.

 

Hidrolizált nátrium-hialuronát (Hydrolyzed Sodium Hyaluronate)

Kis molekula tömegű hialuron sav (<500 Da). Csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát. Hatását az epidermális és dermális rétegben fejti ki, fokozva a nagy molekulatömegű hialuron endogén termelését. Ezáltal növeli a bőr térfogatát, fokozza a kollagén, elasztin termelődést és serkenti a bőr megfelelő vérkeringését.

 

Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptid-45

A Nicotiana benthamiana Sh-Polypeptid-45 egy növekedési faktor, amely egyetlen, maximum 144 aminosavból felépített kombinált peptidláncból áll. A kiindulási gén az emberi gén szintetikus másolata, amely kódolva tartalmazza a granulocita makrofág kolónia stimuláló faktorát.

 

Nátrium-hialuronát (Sodium Hyaluronate)

A hialuronsav olyan glikozaminoglikán, amely a vízből saját térfogatának akár 10 000-szeresét is képes felszívni. Az extracelluláris mátrix elengedhetetlen része, szerkezetileg tartja vissza a vizet a bőrben.

Inci

Ingredients:

Aqua (water), Propanediol, Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate, Ergothioneine, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Nicotiana Benthamiana SH-Polypeptide-45, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Sodium Chloride, Xanthan Gum.

Shopping Cart
>