, , , , ,

SINERO Q-kapcsolt, Nd YAG Tetoválás eltávolító lézer és Karbon peeling lézer

1,330,000 Ft

Három szűrőt tartalmazó tetoválás eltávolító lézer gép, mely tetoválás eltávolításra és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling (bőrrejuvenáció) kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr kezelésénél,  Carbon-gél segítségével történik a kezelés, mely speciális felületes spektrumú szűrővel végzendő.

Eredményes mesterséges pigment fragmentáló, körömmátrix osztódás elősegítő, különböző gomba fajokkal megbirkózó, arcregeneráló kompakt gép, melyet orvosi szalonokba ajánlunk.

Oktatás, szolgáltatási segédlet és oklevél , plusz vizsga jár a készülék megvásárlásához.

Specifikációk:

 • Súly: 15 kg;
  Bemenő energia: 450W;
  Hullámhossz: 1064nm;532nm+bőrrejuvenáció (opcionális)
  Pulzus szélesség: 15ns
  Ismétlődési frequency: 1Hz-6hz
  Energia: 1000mJ;
  Lövésszám: 1.000.000
  Hűtés: víz és levegő
  Kijelző: 7″ érintő
 • Garancia: 1 év

Amiben támogatjuk:
-Teljes körű szervízszolgáltatás
-Szakoktatói betanítás!
-Hivatalos oklevél
-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok
-Folyamatos Partneri Támogatás

Három szűrőt tartalmazó tetoválás eltávolító lézer gép, mely tetoválás eltávolításra és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére, kollagén termelődésre) is használatos.

https://www.facebook.com/www.iskin.hu/videos/1534506306646401/

Technológia:
A Q-kapcsolt Nd Yag Tetoválás eltávolító lézer sajátos, csírátlanító és mátrix sejt osztódást segítő hatása ismeretes. A kozmetikai iparban a körömgomba makacs elváltozás, melyet egy igen hatásos, kívülről jövő inger a lézerfény-nyaláb-mely klinikailag leghatásosabb és gyógyszermentes megoldások egyike.

A 900-1064nm-es tartományban ható, a profundális mély subcutis régiót érintő rövid impulzus alatt leadott fénynyaláb, megszünteti a gomba anyagcsere-folyamatait és a kezelések során teljesen inaktívvá teszi a kezelt testrészen a körömgombát. E mellett pedig egy erős sejtosztódást is előirányoz a beteg részen, mely következtében gyorsabb lenövés következik be.

Hatásmechanizmus:

A lézerfény gombakultúra-ölő és fertőtlenítő hatását, olyan prózai következtetés magyarázza ami a következő:

A fertőzött területek oxidációja magasabb a környező ép területektől, a gyorsan a másodperc 9 milliomod része alatt (nanoszekumdomos lézer jellemzők) bekövetkező lézer-invazivitás bizonyítottan termokoagulálja a magasabb oxidációs számú fertőzött gombakultúrát. Az összeadódó hőtartomány hosszútávú végzetes anyagcsere-növekedést és azonnali fertőtlenítő hatást eredményez a területen, továbbá eredményesen befolyásolja a köröm mátrix proliferációját. A lézerfény szelektív eddigi tanulmányok alapján nem sérülnek az ép területek.

Csupán 10 percet vesz igénybe!

Az új lézeres kezelés azonban nagyjából 15 cm távolságból juttatja az energiasugarakat a lábujj körmére, és az intenzív fény segítségével elpusztítja a gombás sejteket. A hideg lézeres eljárásnak köszönhetően mindez fájdalommentes, és semmiféle mellékhatással nem jár, ráadásul mindössze 10 percet vesz igénybe.

Shopping Cart
0