A gondolkodó kozmetikusok első csapata hamarosan végez. Sikerrel veszik az akadályokat, mi pedig kíváncsian vártuk, Ők milyen véleménnyel vannak rólunk, mit adott Nekik az oktatás.

Első válaszadónk Vamberszki Krisztina

Miért jelentkeztél a Bőresztéta képzésre?

  1. Elsősorban azért, mert Nagy-Hódi Erika szervezése alatt történt és tapasztalataim szerint alapos tudást biztosít, amely számomra elsődleges prioritású. Az emberek, vendégek biztonságára, egészségére gondolok, itt kezdődik minden. Fontos számomra, hogy széleskörű tudással vértezzem fel magam, bármilyen kezelést nyújtsak is. Másodsorban mindig is érdekelt mélyebben az anatómia. Erikánál olyan tudásra tehetünk szert, amit úgy gondolom, sok-sok év alatt sajátítanánk el máshol, és súlyos milliókba kerülne. Erika lelkiismeretes és minden tudását átadja.
  2. Mit adott számodra a képzés?

Számomra nagyon sok mindent. A teljes tudásanyagot tudom hasznosítani saját magamon, a családomon, szeretetteimen és a vendégeimen. Ha csak a családomat nézem, már így is megérte, de jóval többet adott annál, mint amennyit beharangozott előzetesen. 3. Ha valakinek ajánlanád, mit emelnél ki?

  • Miért érdemes elvégezni?

Erika fantasztikus ember, tehát a tapasztalati elemeken kívül az emberséget emelném ki és egy olyan fantasztikus csapatot, ahol öröm tanulni. A gépek bemutatása, a sok tapasztalat mind lenyűgöző. Ez úgy gondolom, megfizethetetlen. Erika nagyon kedves, bátran lehet hozzá fordulni, segítőkész, mindig a rendelkezésünkre áll. Egyedüllálló ő maga, a tudása és így bármilyen képzés nála. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Várom a folytatást. ☺️

Mi pedig várunk Téged! Jelentkezz “Bőresztétának”, hogy átadhassuk neked tudásunk legjavát!

[email protected]

Bőresztéta
Bőresztéta
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
0