Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG, Tetoválás eltávolító lézer

Meglepődnél akkor, ha tudnád, hány ember elégedetlen. Utál tükörbe nézni, mert olyan tetoválás „díszíti” testét, amely bántja a lelkét. Esetleg az arcán viseli régi, hibás, átgondolatlan döntése nyomát. A legrosszabb akkor, ha nem tudja eltakarni, vagy szeretné szebbé tenni, de nem tudja, mit tegyen. Ezekre nyújt megoldást a tetoválás eltávolító lézer!

Rontott sminktetoválások

A sminktetoválás divatja már több, mint 25 éves múltra tekint vissza. Ennek okán rengeteg elrontott, megunt, színét vesztett, aszimmetrikus, retro, testtetoválás pigmenttel készült és még sorolhatnánk mennyi féle, nem esztétikus sminktetoválással találkozhatsz, ha nyitott szemmel jársz. Ezeket tetoválás eltávolító lézerrel szebbé teheted!

A megoldás: tetoválás eltávolító lézer

A tetoválás eltávolító lézer használatával segíts azokon a hölgyeken, akik kénytelenek ezekkel a rémségekkel az arcukon élni. Szabadítsd meg őket ettől a rossz, hibás, régi, vagy divatjamúlt emléktől. Amennyiben sminktetoválással is foglalkozol, pláne gondolkozz el a fejlesztésen, hogy tudj segíteni eltávolítani a régit, majd meg tudd alkotni az újat.

Szépíts tetoválás eltávolító lézerrel most!

Jó, ha tudod, hogy ezek a munkák profi, tetoválás eltávolító lézer gép segítségével, lézeres eltávolítást követően helyre hozhatók, illetve megszépíthetők. A Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG hű társad lesz a munkában, előkészítve a terepet egy szebb, jobb, valamint modernebb sminktetoválásnak, melyet már Te készítesz el.

Megunt, aktualitásukat vesztett testtetoválások

Az első szerelem emléke? Egy féktelen nyár mementója? Fesztivál élmény, mely már régen nem menő? Motívum a derékon, mely inkább ciki, semmint cuki? Ha végigmész a strandon, akkor láthatod, hogy szinte alig van olyan ember, aki nem visel valamilyen tetoválást magán. Ha már nem szereti, akkor segíts Neki abban, hogy elbúcsúzhasson a régmúlt emlékeitől.

Cuki, vagy ciki?

Lehet, hogy pillanatnyilag szereti a motívumot, de később megeshet, hogy ráun, aktualitását veszíti, vagy egyszerűen másra vágyik. Itt jössz Te a képbe, hiszen a megbánt, megunt, illetve átalakításra vágyó testtetoválásokat el kell tüntetnie valakinek. Régi igazság, hogy a tetoválást sokkal könnyebb elkészíteni, mint eltüntetni, de ha a Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG, tetoválás eltávolító lézerrel dolgozol, akkor új kapuk nyílnak a vendégkörbővítés felé.

Szerezd be most a tetoválás eltávolító lézer gépedet!

A három szűrőt tartalmazó, tetoválás eltávolító lézer egy Yag lézer gép, mely tetoválás eltávolításra, valamint karbon peeling (bőrrejuvenáció) kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére, kollagén termelődésre) is használatos. Oktatás, szolgáltatási segédlet és oklevél, plusz vizsga jár a készülék megvásárlásához, melyhez kedvező részletfizetési lehetőség kérhető.

iSkin Partneri támogatás

Elégedettséged fontos számunkra, ezért a nálunk megvásárolt Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG, tetoválás eltávolító lézerre 2év teljes körű szervizszolgáltatás, szakoktatói betanítást biztosítunk, melynek végén hivatalos tanúsítványt adunk. Kézhez kapod még a kezeléshez szükséges formanyomtatványokat, de az átvétel után sem hagyunk magadra! Folyamatos Partneri Támogatásunk segítségével választ adunk az érdemi munka során felmerülő kérdéseidre is!

Ne csak dolgozz, szolgáltass is!

iSkin. A jövő kozmetikája, a kozmetikád jövője.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart