IPL gép- A nagy problémamegoldó

Kevés olyan gép van, amelynek működése körbeöleli a hölgyek bőrproblémáinak megoldását. Egy professzionális, gépi kezeléseket is nyújtó kozmetikus okosan gazdálkodik, örömmel fejleszti gépparkját, adott esetben egy IPL gép megvásárlásával, hiszen tudja, hogy ez jövedelmező befektetésként szolgál a jövőjéhez!

Válassz okosan IPL gépet!

A DermaLux E-Light (IPL+RF) Szőrtelenítő SHR-IPL gép, amelynek működése körbeöleli a hölgyek bőrproblémáinak megoldását! Válassz okosan most!

Tartós szőrtelenítés IPL géppe

A szőrtelenítés témaköre minden önmagára igényes nőt, és számos férfit is érint. A borotválás nem nyújt hosszú távú megoldást, sőt önmaga ellen dolgozik az, aki szaporítja, erősíti a nem kívánt szőrt. Hölgyek esetében az arcon például nem is javasolt ez a megoldás.

Az IPL gép adta lehetőségek

A gyanta fájdalmas, szőrbenövéseket okozhat és szintén nem ad tartós megoldást. A különféle otthoni epilátorok használata is körülményes, a szőrüsző gyulladások veszélye itt is fenyeget, ráadásul nem is lehet minden testfelületet hatékonyan kezelni velük.

Ha IPL gép, akkor Dermalux IPL-SHR.

Napjainkban, amikor mindenki rohanó, túlhajszolt életvitelt folytat, áldás olyan megoldásokat találni a mindennapi szépségápolást érintő kihívásokra, amelyek hosszan tartóak és nem kell időről időre foglalkozni velük.

A hatékony megoldás – IPL gép

A nem kívánt szőrszálak ellen lépj fel hatékonyan a DermaLux E-Light (IPL+RF) használatával és biztosíts vendégeid számára tartós puhaságot, valamint boldog magabiztosságot!

Pigmentált elváltozások kezelése

A foltok, pöttyök réme a nyár végén különösen előkerülő probléma. A helytelen napozást és a leégéseket követő, nem kívánt, barnás elszíneződések sokszor elcsúfítják a bőrt. Hatékony kezelésük és halványításuk a nyár végi bőrápolási program hatékony eleme lehet akkor, ha rendelkezel megfelelő géppel, amely orvosolja ezt a problémát.

Barna pöttyök

Az úgynevezett „öregségi foltok” nemcsak az időseket érinthetik, ezek hatékony kezelése is megoldható a DermaLux E-Light (IPL+RF) IPL géppel, a modern kozmetika professzionális eszközével.

Bőr rejuvenáció

A bőrfiatalítás, bőrmegújítás minden korosztályt érint, de 30 év felett egyenesen kötelező. Az arc életvitelünk lenyomata, melyen jeleket hagy a táplálkozásunk, az esetleges káros szenvedélyes éppúgy, mint a munkánkból és egyéb környezeti tényezőkből fakadó kártékony hatások. A prevenció fontossága is nagyon fontos, hiszen az az arc, amiről szakértők kezek gondoskodnak, az meghálálja a törődést.

Anti aging

Korunk kedvenc kozmetika hívószavát a vendégek mindig meghallják és vágyják, akarják az ilyen típusú kezeléseket. A ráncok csökkentése és kollagén termelés serkentése hatékony is szükséges anti aging eljárás, mely minden évszakban népszerű a hölgyek körében. Ki ne akarna fiatalabbnak és ragyogóbbnak látszani?

Értágulatok, visszerek

A lilás csíkok elcsúfítják a lábak küllemét, a nem kívánt foltok az esztétikai problémákon túl egészségügyileg is problémát jelenthetnek. Orvosold hatékonyan a Dermalux IPl-SHR  IPL gép erejével!

Akne, pattanás, zsíros bőr

Egyre gyakoribbak a gyulladt bőrök. A nem kívánt elváltozások az arcon túl a dekoltázson, a vállakon és a háton is megjelenhetnek. Nemcsak a tinédzser korúakat érinti a probléma, számos esetben fiatal felnőtt korban is előjönnek a nem kívánt pöttyök. Az okok lehetnek genetikai, vagy hormonális tényezők is. Bőresztétáink hatékonyan tudják vizsgálni az okokat és az okozatokat is. Ismerd meg Te is ezt a képzésünket!

Olvasnivalók, leendő Bőresztétáknak

Legyél Te is az IPL gépek ismerője, az elektrokozmetika és a bőrdiagnosztika tanult szakembere. Olvasd el Nagy-Hódi Erikával készült interjúnkat ide kattintva. Gáspár Ágnes végzett Bőresztéta véleményét pedig ezen a linken nézheted meg.

Legyél Te is a elektro-kozmetika mestere, aki hatékonyan orvosolja Vendégei bőrproblémáit! Ismerd meg közelebbről a DermaLux E-Light (IPL+RF) Szőrtelenítő SHR-IPL gépet ide kattintva!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart