Ebben a cikkünkben már írtunk a tetoválás eltávolításról, melyet lézeres kozmetikai gép segítségével, a legújabb technológiák alkalmazásával már a Te szalonodban is elérhető szolgáltatás lehet. Van azonban egy másik, szintén nagyon fontos szuperképessége a Dermway Q kapcsolt YAG lézeres kozmetikai gépünknek. mely nem más, mint a téli időszak kedvenc kezelése, a carbon peeling.

Carbon peeling, lézeres kozmetikai géppel

A kezelés előtt a vendég bőrtípusának megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk az arcot. Vékonyan felkenjük a carbon-krémet, majd várunk pár percet, hogy teljesen megszáradjon. Megkezdjük a lézeres kozmetikai géppel történő kezelést, mely teljesen fájdalommentes, időtartama mindössze 10-15 perc.

A kezelés célja

A kezelés végén eltávolítjuk a maradék carbon gélt, majd nyugtató pakolást helyezünk fel, mely hűsíti a bőrt és csökkenti a kipirosodást. Záró akkordként fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre. A lézeres kozmetikai gép alkalmazásával történő kezelés elsődleges célja a finom hámlasztás, ami biztosítja a bőr megújulását. A pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik a bőr.

Így zajlik a kezelés lérezes kozmetikai gép használatával

A lézeres kozmetikai gép segítségével végzett kezelés során egy olyan speciális gélt használunk mely nagyon finom szén részecskéket tartalmaz, ezáltal fekete színű. A gélt vékonyan felkenjük a bőr felületre és megvárjuk, amíg megszárad. Eközben a szén részecskék a hámréteg barázdáiba kerülnek. A lézer elnyelődik a szénben és szétrobbantja a részecskéket. Eközben az elhalt szaruréteget ledobja és az alatta levő bársonyos bőrréteg kerül a felszínre.

Biztonsági intézkedések

A lézeres kozmetikai gép használatával történő kezelések alkalmával teljes körű biztonsági intézkedéseket alkalmazza, szemüveg viselete mellett kezeljük a területet lézerfénnyel. A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció, elnyelődés. A szén-részecskék  a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak” a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt.

A lézeres kozmetikai gép hatása a bőrre

Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik a bőr. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását. A Carbon-peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító hatású. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, kialakítva az egészséges szaruképzést.

Vendégmágnes

A lézeres kozmetikai gép alkalmazásával történő carbon peeling kezelés már az első alkalom után látványos eredményt mutat, azonban kúraszerű alkalmazása is javasolt. A kezelést 3-4 naponta lehet ismételni, azaz hetente legfeljebb 2 alkalommal. A kezelések után folyamatosan javuló bőrt kapunk. Általánosságban 4 kezelést szoktunk javasolni, melyet 2-3 hét alatt elvégzünk. A 3.-4. kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja. A kezelést fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) érdemes megerősíteni.

Ismerd meg a Dermway-I – Q-kapcsolt YAG Lézeres kozmetikai gépet és a smink-és testtetoválások eltávolítása mellett végezz hatékonyan professzionális lézeres kozmetikai kezeléseket.

Ne érd be kevesebbel, legyél a bőrök szakértője! Ismerd meg Bőresztéta képzésünket is, illetve olvasd el tanulóink ajánlását.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart