Engedd meg kérlek, hogy bemutassuk a gépet, mely az örök fiatalság titkához közel álló hatással és a mezoterápiás gép szakértelmével dolgozik. Legyél Te is a tű nélküli arcfiatalítás szakértője és ismerd meg a MESOLUX-ot!

Mezoterápiás gép- a sikered lépcsőfoka

Modern, nyitott és az üzletfejlesztésre kész kozmetikusként pontosan tudhatod, hogy ha tudod a megoldást vendégeid problémáira, akkor jönnek csőstül, maguktól. A szájpropaganda a legjobb reklám, az elégedett ügyfél pedig a legjobb cégér!

Kedvező részletfizetési lehetőség

Tudjuk, hogy Te is vágysz egy Mesolux™ FOTO-ELEKTROPORACIÓ Mezoterápiás gépre! Most kedvező részletfizetési lehetőséget ajánlunk:

Kezdő befizetés: Bruttó 358.000 Ft, utána 18hó*79.555 Ft

Vagy kezdő befizetés: Bruttó 447.500 Ft, utána 24hó*55.938Ft

Mesolux™ FOTO-ELEKTROPORACIÓ Mezoterápiás gép                  

A 420 nm (kék UV) fénytartománnyal történő biofoton terápiához a porfirin nevű kromofór tartozik, melyet a Propionibacterium acnes hoz létre, és mely elnyeli ezt a fényenergiát, közben pedig oxigéngyököket termel, mely a baktérium lebomlását eredményezi. Ezáltal a fototerápia lehetőséget nyújt számodra, hogy a kezelési célnak megfelelően válassz hullámhosszt, vagy kombináld ezt a technikát más eljárásokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

A jó hullámhosszon

A hullámhossz függvényében igen különböző kezeléseket végezhetsz úgy, mint sárgaság kezelése, akne kezelés, gyulladáscsökkentés, ráncmegelőzés, feszesítés, stb.

-meglehetősen szelektív kezelési lehetőségek

– önmagában vagy más technikákkal kombinálva is hatásos

– nincsenek mellékhatásai

Mezoterápiás gép az anti age kezelések alapja

Legfontosabb felhasználási területe a vízben oldható hatóanyag bevitel, ami az anti-age kezelések alapja. A gép kezelőfeje elektródákat tartalmaz, melyek közvetlenül a bőrrel érintkeznek. Az elektródákra váltakozó polaritású feszültség impulzusok kerülnek. A feszültség impulzusok hatására átmenetileg, rövid időintervallumra csatornák nyílnak meg a sejtmembrán kettős foszfolipid rétegében.

Hatóanyagfelszívódás

A faggyúmirigyek és verejtékmirigyek nyílásain keresztül nagy mennyiségű hatóanyagfelszívódás érhető el a. A gépen beállított paraméterektől függően az eszköz szabályozza a hatóanyag penetrációt a választott kezelési területen.

Alternatíva

A transzdermális elektroporáció egy hatékony alternatíva a tűs mezoterápiára, miközben nem okoz fizikai sérülést a bőr felületén, nincs vérzés és nincs mellékhatása. A kezelés során speciális, orvosi tisztaságú, magas koncentrációjú víz oldékony hatóanyag ampullákat használunk.

Használati protokoll a Mesolux™ FOTO-ELEKTROPORACIÓ Mezoterápiás géphez

A Melosux ST készülék megszámlálhatatlan test-, haj-, és arckezeléshez lett kifejlesztve, ennek értelmében megszámlálhatatlan mennyiségű kezelési opció létezik a piacon fellelhető termékeknek köszönhetően. A Mesolux ST kezelésekhez alkalmazható ampulláknak mindenképpen vízoldékony hatóanyagokat kell tartalmaznia, szabad vagy liposzómába zárt formában, magas vagy kiemelkedően magas koncentrációban.
A kezelés végeredménye a használt hatóanyag minőségén múlik, ezért kifejezetten csak azoknak a termékeknek a bevitelét ajánljuk, melyek elektroporációs eljáráshoz lettek kifejlesztve.

Olvasnivalók, leendő Bőresztétáknak

Legyél Te is a mezoterápiás gép és a bőrdiagnosztika tanult szakembere. Olvasd el Nagy-Hódi Erikával készült interjúnkat ide kattintva. Gáspár Ágnes végzett Bőresztéta véleményét pedig ezen a linken nézheted meg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart