Legyen az idei karácsony, a szépen ápolt, ragyogó arcok ünnepe. Az Algologie Des Vagues termékcsalád friss, tápláló, hatóanyagokban gazdag készítményei a vízhiányos bőr mentsvárai!

Algologie- Des Vagues komplex hidratálás

Az új generációs komplex hidratáció a Des Vagues Hydra Plus termékcsalád a “szomjas”, vízhiányos bőr számára készült. Fő hatóanyaga a tovább fejlesztett exkluzív ALGO 4® komplex, amely folyamatosan tölti fel a bőrt a hidratáló és energetizáló hatóanyagokkal a hosszan tartó hidratáció érdekében.

Egy eredményes nap egy hatékony alvás után indul

Aludd magadat szépre és kínáld vendégeidnek a mesés ébredés csodáját! Az Algologie Des Vagues Hidratáló Feltöltő Éjszakai Krémmaszk nyugtatja és feltölti a bőrt az éjszaka folyamán. Ébredés után a láthatóan feszes, feltöltött és végtelenül puha bőr élménye vár!

Jó reggelt a bőrnek!

Reggel nem csak a szervezetünket, de a bőrt is fel kell tölteni, hogy a nap teljes egészében hidratáltan ragyogjon. A Des Vagues Hidratáló Gyengéd Krém három szinten hat:
Növeli az epidermisz vízháztartását, korlátozza a párolgást és javítja a víz elosztását az epidermiszben.

Hialuron gazdagság, Algologie Des Vagues Hidratáló Feltöltő Elixír a neved

Ragyogjon az arc az ünnep fényében! Azonnali hidratálást és feltöltést ad a bőrnek az Des Vagues Hidratáló Feltöltő Elixír. Hatékonyan fokozza a hidratálást és a megszokott hidratáló krém hatását felerősíti. Állítsd vissza hatékonyan az arc ragyogását!

Gazdag hidratáltság

Az őszi-téli napok kötelező arckréme az Algologie Des Vagues Hidratáló Gazdag Kréme. A fűtött szoba levegőjéből a hideg, szeles utcára lépve kiszáradhat a bőr, ez a gazdag, bársonyos krém viszont tökéletes hidratálást biztosít. Lipid kivonatokkal gazdagított formulája a száraz bőr mentsvára.

Az Algologie Des Vagues széruma

Az Des Vagues Hidratáló Feltöltő Szérum azonnal optimalizálja a bőr vízháztartását és a nagy koncentrációjú tengeri hidratáló hatóanyagoknak köszönhetően újra egyensúlyba hozza a dehidratált bőrt.

Ha fáradt a bőröd, frissítsd fel!

Az Des Vagues Hidratáló Frissítő “Sorbet” Gél lágy, krémes ‘állagú, kellemes illatú és azonnal felfrissíti és hidratálja a bőrt. Alkalmazd arcon, nyakon, dekoltázson reggel és este és máris megvan a bőrfelfrissítés hatékonyan, látható eredménnyel!

Szóljon az idei karácsony a törődésről! A szeretet ünnepére lepd meg dehidratált bőrű törzsvendégeidet, vagy akár családtagjaidat is a bőrszépség minden nap élvezhető, érezhető és észrevehető csodájával.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart