Nemcsak a nők cinkostársa

Íme az a lézeres szőrtelenítő gép, amely nem csak a hölgyek nem kívánt szőrszálaival veszi fel hatékonyan a harcot, hanem a férfi vendégeket is bevonzza hatékonyságával. Ahány bőr, annyi szőr, megannyi erősség és rejtett testfelület akad, ahol nem kívánatos szőrszálak rejtőznek. Vedd fel velük a harcot a Lumino 1200 dióda lézeres szőrtelenítő gép segítségével.

Lumino 1200-Dióda Lézer Szőrtelenítő kozmetikai gép

A kozmetikusok okos, hatékony és roppant könnyen kezelhető segítsége 808 nm/1064nm/755nm-es behatolású, kiváló lézeres szőrtelenítő gép, mely a dióda lézer erejét alkalmazza. Biztonságos diódacsövei hatékonyan retardálják a szőrtüszőt. Használatával látványos eredményt érhetsz el, így vendégeid elégedettsége borítékolható.

Férfi vendégek

Az nyilvánvaló, hogy a hölgyek örömmel próbálják ki a tartós szőrtelenítési eljárásokat, de ne lepjen meg az sem, ha betoppan néhány kliens az ellenkező nem táborából is. Az urakat sok esetben nagyon zavarja a hátuk, vagy a vállaik szőrös megjelenése, ugyanakkor az sem ritka, ha feleségeik, párjaik küldik el őket lézeres szőrtelenítő gép által végzett kozmetikai kezelésre. A férfiak rosszul viselik a fájdalmat, így az egyéb elérhető, szőrtelenítési eljárások nem nyújtanak számukra sem tartós, sem jó megoldást. A borotva nem hogy nem gyengíti, hanem erősebbé is teheti a szőrszálakat, nem beszélve arról, hogy sokszor el sem érik maguknak az érintett bőrszakaszt.

Hölgyvendégek

A lézeres szőrtelenítő gép segítségével végzett kezeléseknél a legnépszerűbb területek kétségkívül a hónaljak, a lábak és a bikinivonal területei, de sok más helyen is nőhetnek kellemetlen szőrszálak, melyek egy női testen nem nyújtanak esztétikus látványt. Ennek okán számtalan módon próbálnak megszabadulni tőlük a gyengébbik nem, erős, gyantabíró tagjai, ám a tartósabb megoldással rengeteg időt és utánajárást spórolnak meg.

Női területek, ahol a szőr zavaró

A hajvonalra nem is gondolnál elsőre, pedig ott is lehetnek olyan sehogy sem álló szálak, amelyektől szívesen megszabadulnának. A lézeres szőrtelenítő gép megoldást nyújt még a mellkason, a karokon, a háton és a hason található, foltokban szőrrel borított területek kezelésére. Számolj le ezekkel a Lumino 1200 lézeres kozmetikai gép segítségével. Ha pedig szeretnéd megismerni az okokat és az emberi test egészét kozmetikus szemmel, akkor jelentkezz Bőresztéta képzésünkre!

A lézeres kozmetikai gép technológiája

A dióda lézeres szőrtelenítő gép technológiája a fény és hő szelektív dinamikáján alapul. A lézer áthatol a bőr felületén és eléri a szőr gyökerét. A dióda lézeres készülék 808nm/1064nm/755nm-es hullámhosszal dolgozik, mely hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának.

A lézerfény átalakulása

A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és szőrtüszőben lévő melaninban és hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét. Mikor a hőmérséklet kellően magasra emelkedik, visszafordíthatatlanul károsul a szűrtüsző szerkezete, amely eltűnik a szőr természetes fiziológiai folyamatai során, így tartós szőrtelenítést érhetsz el.

Intelligens operációs rendszer

Ne tarts a dióda lézeres szőrtelenítő gép erejétől! Tőlünk minden szakmai támogatást és szükséges oktatást megkapsz, de maga a gép is segíti munkádat. Neked csak a kezelendő bőrtípust kell kiválasztanod és a szoftver beállítja az adott kezeléshez szükséges valamennyi optimális paramétert. Ne aggódj akkor sem ha kezdő vagy a lézerkozmetika területén! Ez a gép láthatatlanul is fogja a kezed a munkád során! Ha pedig a gép segítsége nem elég, az Iksin csapat szakértő támogatására is számíthatsz!

Ne érd be kevesebbel, legyél a bőrök szakértője! Ismerd meg Bőresztéta képzésünket is, illetve olvasd el tanulóink ajánlását.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart