Véget értek az ünnepek és a mennyei fogások nyomot hagytak az emberek alakján. Egyeseken jobban, másokon kevésbé látszik az ünnepi trakta, de egy dologban biztos lehetsz: a január a fogyás hónapja. Viszont az embereknek egész évben szükségük van az alakformáló gép adta lehetőségekre!

Ahogyan az új évet kezded, olyan lesz a folytatás…

… tartja a mondás! Kezdd el egy jó befektetéssel, mellyel hosszú távon megalapozhatod a sikeredet. Növeld bevételeidet egy új, vendégmágnes szolgáltatással és aknázd ki a SculptX alakformáló gép nyújtotta lehetőségeket!

A SculptX alakformáló gép megvásárlásával azonban nemcsak a januári időszakban, hanem az egész esztendőben formálhatod profi módon, fájdalom-és izzadás mentesen vendégeid alakját.

Az alakformáló gép célcsoportjai

Jojó effektussal küzdők

Sajnos sokan hajlamosak a hízásra. Amint egy kicsit nem figyelnek oda, máris érkeznek a nem várt plusz kilók, a zsírpárnák és a narancsbőr. Nem segít az sem, hogy az emberek döntő többsége alapvetően mozgásszegény életet él. Reggel felkel, beül az autóba, és a munkahelyén is ül. Aki home office-ban dolgozik, annak még kocsijáig sem kell elmennie. Az idő viszont nagy ellenség. Elmenni az edzőterembe, rendszeresen izzadni és várni a csodát… Idegőrlő. Az ilyen-olyan fogyókúrák pedig maximum ideiglenes megoldást nyújtanak. A jojó effektussal küszködők biztosan vevők lesznek az alakformáló gép nyújtotta szuper lehetőségekre.

Szülés után

Babaváráskor a has szövetei megnyúlnak, így az új kis élet világra jövetelekor bizony löttyedt, petyhüdt maradhat a bőr. A striák és a cellulitisz is gyakran megkeseríti a friss anyukák életét. Nekik aztán pláne nincsen idejük arra, hogy heti több órát edzenek és az étkezésre is nehéz odafigyelniük. Amennyiben már nem szoptatnak, akkor tökéletes alakformáló megoldást nyújt számukra a SculptX alakformáló gép által nyújtott testkezelés.

Sörhas

A férfiak hajlamosak a hasra hízásra, ami azon túl, hogy nem éppen esztétikus, hosszú távon egészségügyi kockázatot is jelenthet. Számukra is tökéletes lehetőség az alakformáló gép, hiszen gyorsan, hatékonyan, már az első alkalom után látványos eredményeket érhetsz el.

Aki egészségügyi okok miatt nem sportolhat

Van egy olyan réteg is, akiknek valamilyen orvosi ok miatt nem javasolt a hosszú és megerőltető edzés. Nekik is jó szívvel ajánljuk a gépi alakformálást, mellyel garantáltan kíméletes módon megoldható a kényes testtájak karcsúsítása. Válaszd ehhez az alakformáló gép adta lehetőségeket és segítsél Nekik!

Szezonális alakformálók

A régi közhely, hogy a nyári alak télen készült, már nem biztos, hogy igaz akkor, ha valaki a modern alakformálás segítségét veszi igénybe. A menyasszonyok az esküvő előtt, a nyaralás előtt későn észbekapók mind lehetséges vendégeid lesznek és ezáltal plusz bevételt generálnak a SculptX alakformáló gép tulajdonosainak.

Ki érintett még?

A fentebb felsorolt okokon kívül szinte mindenki. Kevés olyan ember van, aki genetikailag tökéletes idomokkal van megáldva és annyit ehet-ihat, amennyit szeretne, mégsem látszik meg rajta. Ők egytől egyig a vendégeid lehetnének.

Fejleszd gépparkod most!

Tényleg parlagon hagysz egy ilyen embertömeget? Fektess a jövődbe és válaszd a jövő személyi edzőjét, aki már a jelenben készen áll bevételeid növelésére. A SculptX alakformáló gép már csak arra vár, hogy a szalonodba költözhessen! Kezd el sikerrel az új esztendőt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart