, ,

Algologie – RIVAGE Feszesítő Peel-Off Lehúzható Maszk 300g

Ref.szám: CNA504

A “második bőr” hatású hámlasztó maszk, szép lila árnyalattal elősegíti bejuttatni az aktív összetevőket mélyen az epidermiszbe, az azonnali eredmények érdekében. A bőr láthatóan feszesebb és tónusos a fiatalos megjelenésért. A bőr világos és sugárzó. A bőr azonnal hidratált. „Újbőr” hatás. Visszaadja a bőr rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. Azonnali eredmények!

Magánszemélyek számára nem elérhető
Cikkszám: CNA504 Kategóriák: , , Címke:

A “második bőr” hatású hámlasztó maszk, szép lila árnyalattal elősegíti bejuttatni az aktív összetevőket mélyen az epidermiszbe, az azonnali eredmények érdekében. A bőr láthatóan feszesebb és tónusos a fiatalos megjelenésért. A bőr világos és sugárzó. A bőr azonnal hidratált. „Újbőr”hatás. Visszaadja a bőr rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. Azonnali eredmények!

HIDRATÁLÁS –HYALURON SAV
A hialuronsav védőfóliát képez a bőr felületén, fenntartja a hidratációt, korlátozza a párolgást és regenerálja a szöveteket.

FESZESÍTÉS–TENGERIKOLLAGÉN
Serkenti a kollagén bioszintézisét a bőr rugalmasságának és tónusának befolyásolására és a bőr öregedésének lassítására. A kollagén polipeptidek simító hatással bírnak a bőr felületén.

Alkalmazás:
Öntsön vizet egy tálba és keverje össze a porral 1 percig. Az arcra és a nyakra azonnal felhordja fel egy félsűrűrétegben spatulával vagy ecsettel, és hagyja fenn 20 percig.

 

Shopping Cart