, , , , ,

Dermway II Q-kapcsolt NdYag lézer Tetoválás eltávolító lézer és Körömgomba eltávolító gép

1,999,000 Ft

Részletfizetési lehetőség!

Három szűrőt tartalmazó Q-kapcsolt NdYag lézer, mely lézeres tetoválás eltávolításra és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling (bőrrejuvenáció) kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr kezelésénél, Carbon-gél segítségével történik a kezelés, mely speciális felületes spektrumú szűrővel végzendő.

Eredményes mesterséges pigment fragmentáló, körömmátrix osztódás elősegítő, különböző gomba fajokkal megbirkózó, arcregeneráló kompakt gép, melyet orvosi szalonokba ajánlunk.

Oktatás, szolgáltatási segédlet és oklevél , plusz vizsga jár a készülék megvásárlásához.

 • Méret(L×W×H,mm):450×450×1160
  Súly:35kg;
  Bemenő energia:600W;
  Hullámhossz:1064nm;532nm+bőrrejuvenáció (alap tulajdonság)
  Pulzus szélesség:8ns±2ns
  Ismétlődési frequency:1Hz-10hz
  Energia:2000mJ;
  Lövésszám: 1.000.000
  Minősítések: orvosi CE
  Hűtés:víz és levegő
  Kijelző: 7″ érintő
 • Garancia: 2év

Szállítási határidő: 3hét

Amiben támogatjuk:

-Teljeskörű szervizszolgáltatás

-Szakoktatói betanítás

-Hivatalos oklevél!

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

Három szűrőt tartalmazó Q-kapcsolt Nd Yag tetoválás eltávolító lézer, mely körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos.

Technológia:

A Q-kapcsolt lézerek sajátos, csírátlanító és mátrix sejt osztódást segítő hatása ismeretes. A kozmetikai iparban a körömgomba makacs elváltozás, melyet egy igen hatásos, kívülről jövő inger a lézerfény-nyaláb-mely klinikailag leghatásosabb és gyógyszermentes megoldások egyike.

A 900-1064nm-es tartományban ható, a profundális mély subcutis régiót érintő rövid impulzus alatt leadott fénynyaláb, megszűnteti a gomba anyagcsere-folyamatait és a kezelések során teljesen inaktívvá teszi a kezelt testrészen a körömgombát.E mellett pedig egy erős sejtosztódást is előirányoz a beteg részen, mely következtében gyorsabb lenövés következik be.

Tetoválás eltávolítás tetoválás eltávolító lézer segítségével:

Sok módja van, hogy egy smink vagy testtetoválást korrigáljunk vagy halványítsunk, de ezen lehetőségek megválasztásában igen gyakorlottnak kell lenni, mert esetleg rosszabb állapotot teremthetünk a nem kellőképpen körültekintő szolgáltatásunkkal.

Mi a lézeres tetoválás eltávolító gépekkel foglalkozunk, azzal kapcsolatban tudunk hitelesen és megfontoltan írni.
A lézerfény azon képességét használjuk, amit melanin abszorpciónak nevezünk. A gépben lévő YAG -rúd Neodínium bevonata a rávillanó (többnyire) xenon fényforrásnak köszönhetően „előállítja„ a gép kezelőfejéből kilépő lézersugarat, mely aztán az élő szövetben elnyelődik. Az elnyelődés általában két behatolási mélységben történik: 1064 nanométer, és 532 nanométer. A 755nm. 595nm és 660nm tartományról majd egy másik írásunkban értekezünk.

A meghatározott ütemben történő kezelési intervallumok és a finoman emelt intenzitás nagyban meghatározza a bőrben való pigment szétesését olyan módon, hogy az nem okoz heget, sem granulómát.

Hatásmechanizmus:

A tetoválás eltávolító lézer hatásmechanizmusát tekintve azt mondhatjuk, hogy a beérkező fénynyaláb koherens módon egy bizonyos közegben nyelődik el, ahol is az ún. kromofórát megtalálva szinte szétporlad a bőr melaninja a fény hatására.

A kezelés posztoperatív szakaszában az ödémás és vizenyős területből felefelé a hám felé és a lefelé a nyirokérrendszer felé migrálnak a pigment szemcsék. Az utóápolás és a megfelelően felelősségteljesen felépített vendég kommunikáció egyik fontos alap pillére a munkáknak. Megfigyelhető a sminktetoválási területeken történő akár egy alaklommal történő kikopás, ami nem mondható el, ha a területen nem megfelelő módon (pl. szemöldökön gyakori) testpigmentekkel készített sminktetoválással találkozunk.

A jelenkorban divatos testpigmentek nehezebb kihívás elé állítanak minket és gépeinket, de az iSkin Kft tetoválás eltávolító gépei mögött gyakorlati tudás és több gyárral történő együttműködés áll, mely biztos szakmai hátteret biztosít számunkra és partnereinknek.

Túl erős intenzitás, túl gyakori intervallumú kezelési idővel, nem megfelelő hűtéssel megspékelve sokszor okoz gondot a kollégáknak a megfelelő eredmény elérése és adhat nehezen gyógyuló hegeket a vendég számára. Ezek nem kell, hogy általánosak legyenek!

A lézeres tetoválás eltávolításhoz, türelem, jó gép és minőségi oktatás szükséges!

Hatásmechanizmus körömgomba eltávolítás esetén:

A lézerfény gombakultúra -ölő és fertőtlenítő hatását,olyan prózai következtetés magyarázza ami a következő:

-a fertőzött területek oxidációja magasabb a környező ép területektől, a gyorsan a másodperc 9 milliomod része alatt(nanoszekumdomos lézer jellemzők) bekövetkező lézer-invazívitás bizonyítottan termokoagulálja a magasabb oxidációs számú fertőzött gombakultúrát. Az összeadódó hőtartomány hosszútávú végzetes anyagcsere-növekedést és azonnali fertőtlenítő hatást eredményez a területen, továbbá eredményesen befolyásolja a köröm mátrix proliferációját. A lézerfény szelektív eddigi tanulmányok alapján nem sérülnek az ép területek.

Csupán 10 percet vesz igénybe!

Az új lézeres kezelés azonban nagyjából 15 cm távolságból juttatja az energiasugarakat a lábujj körmére, és az intenzív fény segítségével elpusztítja a gombás sejteket. A hideg lézeres eljárásnak köszönhetően mindez fájdalommentes, és semmiféle mellékhatással nem jár, ráadásul mindössze tíz percet vesz igénybe.

Shopping Cart