Hairless IPL , (IPL+E-Light) Szőrtelenítő Kozmetikai IPL-E-light gép

Hairless IPL , (IPL+E-Light) Szőrtelenítő Kozmetikai IPL-E-light gép

Fizetési Konstrukció: Kezdőrészlet: 790.575Ft, utána 10hó* 85.382Ft vagy 8hó*106.727Ft (8% THM)

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze. Számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Alkalmazás

  • Szőrtelenítés
  • Pigment elváltozások kezelése
  • Bőr rejuvenáció
  • Értágulatok kezelése
  • Akne kezelése
  • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentése
  • Cellulit kezelés
Méretek 58*28*36
Standard fénytartomány 430\530\640nm-1200nm
Pulzus energia 10-60J/cm2
Pulzusok közötti pihenőidő 10-20ms
Villanásszám 100.000
Kezelő nyílás méret 16mmX50mm
Hűtés Félvezető+víz+levegő
Teljesítmény 1800W
Súly 24Kg

Garancia: 2év

1,330,000 Ft

- +
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leírás

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze. Számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Számtalan gép van a szépségipari piacon, sokan nem igazodnak ki milyen gépet vásároljanak, vagy épp melyik kozmetikushoz menjenek szőrtelenítésre vagy pigment-kezelésre. Fontos tudni, hogy a 90-esek években kapható gépek, nem azonos technikai adottságokkal rendelkeznek, mint a mostani kozmetika szőrtelenítő gépek. A régi szőrtelenítők akár meg is égethették a bőrt alacsony intenzitás mellett is, sok esetben nem volt elegendő a bőr hűtése és kellemetlen diszkomfort hatást váltott ki a páciensben. Ma már magasabb intenzitású, megfelelő hűtésű és hatékonyabb IPL készülékek közül válogathatunk, azokon belül is ami gyorsabb és látványosabb eredményt garantál, az ELOS –gépek közül kerül ki. Ezen technika ötvözi a villanófényt a rádiófrekvenciával.

Először kicsit beszéljünk arról hogyan is működik a gép.

Vannak ún. kromofor anyagok melyek képesek elnyelni a villanófény atomjait, melyek aztán szabályozott módon roncsolva a szőrsejtek osztódó sejtjeit, lelassítják majd inaktivizálják a szőrtüszőt hosszú távra. A hosszútáv akár 3-5 évet is jelenthet ennek tükrében. A kromofor anyagokról továbbá, a vérükben keringő hemoglobin melyet érkezelések során ebben nyelődik el a fényatom, majd azt roncsolva szünteti meg az érelváltozást. A pigment halványítás során a melaninban nyelődik el és így segíti a halványítást, napfény okozta foltok eltávolítását.
Akne kezelések esetén kicsit óvatosan, körültekintően kell eljárni kompetensen, ebben az esetben a szőrtüszőn keresztül hatunk a faggyúmirigyre és a pórusok méretére.

Az arcrejuvenáció esetén pedig a kontakt zselé ami a bőrön felrakása kerül lesz a „vezető” a bőr megfelelő rétegeiben erősíti a kollagén és elasztin szálakat, így feszesebb, tömörebb bőrt adva vendégeink számára.
Az eredményesség és a pontos terület behatárolás a rádiófrekvenciában rejlik, mivel a villantás során sokkal pontosabban nyelődik el a célzónában az energia. A vendégek szempontját vizsgálva szőrtelenítés esetében, harmada idő alatt meglátszik a kezelés eredménye fent említett géppel történő kezelés esetén.

Az IPL +RF fejjel ellátott gépek ún. kompakt gépek, melyek a szőrtelenítéstől elkezdve az akne kezelésen át a pigment és hajszálérkezelések során is eredményesen használhatók, sőt kollagén és elasztin osztódást is befolyásolnak, így megvalósul a fotorejuvenáció-arcfiatalítás a kezelt vendégünk arcán. A sokrétű kezelés filterekkel , szűrőkkel érhető el ami a géphez alapból adott és a megfelelő oktatás után bátran használható az adott problémára.

A kozmetikusról, mint személyi tényezőről is szót kell ejtenem. A legfontosabb talán a gépválasztás mellett, hogy mikor és kit kezelünk IPL+RF géppel. Mindenkit, akinek fent említett problémái vannak, aki betartja a kozmetikusa által előírt napozási szokásokat, együttműködően tájékoztatja a kezelőt, ha bármilyen gyógyszerszedési és belgyógyászati dolog merülne fel, hisz ezek fényében tud kompetens és megfelelő döntést hozni a szakember.

A legideálisabb időszak kiválasztásában pedig a szeptembertől –március, áprilisig bezáruló időszak a legmegfelelőbb, ettől eltérő lehet bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), mivel ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban. Az optimális fényvédelem a kezelés után javallt, minden esetben kérje ki a vendég a kozmetikusa tanácsát a bőrvédelemmel kapcsolatosan.

Kapcsolódó termékek

0