EasyDerm (IPL+E-Light+SHR) Szőrtelenítő Kozmetikai IPL gép

1,892,300Ft

Fizetési Konstrukció: Kezdőrészlet: 946.150Ft, utána 10hó* 102.185Ft vagy 8hó*127.730Ft (8% THM)

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Alkalmazás

  • Szőrtelenítés  IPL tecnológiával
  • Pigment elváltozások kezelése
  • Bőr rejuvenáció     E-light technológiával
  • Értágulatok kezelése
  • Akne kezelése
  • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentése
  • Cellulit kezelés

A Super Hair Removal, avagy IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő techológia. Az szőrtelenítő kezelés a pulzáló fény és lézer együtteseként kialakított fájdalommentes eljárás. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.

Opcionálisan Thermage fej rendelhető a készülékhez, mely 6db tippel rendelkezik!

Specifikációk:

Standard Fénytartomány:
ICE SHR: 690-950nm (25*40mm)
ICE SSR:  570-950nm (25*25mm)

Pulzus energia:
1-25J/cm2(SHR)
10-25J/cm2(IPL, E-Light)

Teljesítmény: 2000W
Pulzus hossz: 1-15 ms
Nyílásméretek száma: 2
Nyílásméret: 25x40mm (SHR+HR); 25*25mm (SSR/SR)
Folytonos működési idő: 18 óra
Ismétlési ráta: 1-10Hz
Kezelőfelület: 10.4″ LCD érintőképernyő
Hűtőrendszer: Víz, lég és félvezető hűtés, Megerősített SPT bőrhűtés a fejekben
Villanásszám lámpánként: 300 000
Kezelőfejek száma: 1 SHR + 1 IPL – E-Light
Súly: 55 KG
Garancia: 2 év
Minősítések: Orvosi CE

Cikkszám: ICE2 IPL Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Az E-light csúcstechnológia az IPL gépek legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL gép (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Az IPL +RF ill. SHR fejjel ellátott gépek ún. kompakt gépek, melyek a szőrtelenítéstől elkezdve az akne kezelésen át a pigment és hajszálérkezelések során is eredményesen használhatók, sőt kollagén és elasztin osztódást is befolyásolnak, így megvalósul a fotorejuvenáció-arcfiatalítás a kezelt vendégünk arcán. A sokrétű kezelés filterekkel , szűrőkkel érhető el ami a géphez alapból adott és a megfelelő oktatás után bátran használható az adott problémára.

Thermage fej 6 tippel (opcionális)

Thermage fej 6 tippel (opcionális)

A kozmetikusról, mint személyi tényezőről is szót kell ejtenem. A legfontosabb talán a gépválasztás mellett, hogy mikor és kit kezelünk IPL+RF géppel. Mindenkit, akinek fent említett problémái vannak, aki betartja a kozmetikusa által előírt napozási szokásokat, együttműködően tájékoztatja a kezelőt, ha bármilyen gyógyszerszedési és belgyógyászati dolog merülne fel, hisz ezek fényében tud kompetens és megfelelő döntést hozni a szakember.

A legideálisabb időszak kiválasztásában pedig a szeptembertől –március, áprilisig bezáruló időszak a legmegfelelőbb, ettől eltérő lehet bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), mivel ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban. Az optimális fényvédelem a kezelés után javallt, minden esetben kérje ki a vendég a kozmetikusa tanácsát a bőrvédelemmel kapcsolatosan.

0