, , ,

EdEma Rádiófrekvenciás Arc és Testkezelő Kozmetikai Gép

335,000 Ft

RF kezelőfejek: hexapolar , bipolar, tripolar
Kavitáció: 40K
Vacuum
Kijelző mérete: 7″ színes érintő
Hűtés: levegő
Méret: 38*32*35
Súly: 10 kg
Garancia: 1 év

Sokunk találkozott már a rádiófrekvenciás feszesítés fogalmával, ez a kozmetikában számunkra egy felbecsülhetetlen és azonnali látványt előidéző kezelési fajta. Akár 30-as vagy 60-as vendégeink számára is kifejezetten ajánlható, nagyon kedvező kezelési eljárás.

Mi is ez igazából? Hogyan hat valójában?

A rádiófrekvenciát évek óta használják orvosi eljárások során, hő-koagulátorként, ablatív célból stb.. A kozmetikai iparban, kezdetben még igen gyors felmelegedésű, monopoláris RF-gépek léteztek. Ezek nem feltétlen voltak időtakarékosak, de jók voltak feszesítés és fogyasztás céljából. A technika fejlődése és a kozmetikai piaci igények jóvoltából nem csak egy pólusú, hanem multipoláris gépeket is megvehettek a kozmetikusok. A több póluson történő kezelések által azonban megvalósult a kényelmes anti-aging rádiófrekvenciás kezelések kora.

Sokakban tévhitek alakulnak ki a hatásmechanizmus miatt, ezeket most oszlassuk el:

Amikor kezelünk a rádiófrekvenciás gépünkkel, a két elektróda között a rádiófrekvencia hőt termel az irhában vagy az irha-zsírszövet határán. Az erek áteresztőképessége megváltozik, majd mesterséges ödéma alakul ki – ennek a látványa a feszesebb bőr – az elsődleges hatás itt kezdődik, nem pedig a fibroblasztosodásban. A kollagén molekulákat a fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, helytülő sejtek) állítják elő, melyek az elsődleges hőhatásra megduzzadnak. A megnövekedett anyagcsere-forgalomnak köszönhetően a sejtek ezt a hőhatást „sokk-ként élik meg”, ezért a „leányfilamentumok” előállítása felgyorsul, amelyekből több lépcsőben kollagén alakul. Ez azonban kúraszerű kezelések által valósul meg, illetve lesz tartós!

Ránctalanítás, anti-age, látványos, eredményes alakformálás.

Ez maga az RF!

Shopping Cart