, ,

eKseption All-Day Shield SPF 50+ fényvédőkrém (50 ml)

23,190 Ft

Fényvédő UVA/AVB védelemmel SPF 50+

Az fényvédőkrémek új generációja ferulinsavval (természetes fényvédő – gyömbér kivonat kísérletek szerint az antioxidáns hatása még a C-vitaminénál is erősebb. Kölcsönhatásba lép a C- és E-vitaminnal, ami tovább erősíti az antioxidáns hatást.), E-vitaminnal, SPF 50+ UVA/UVB-szűrőkkel és helioguard-365-tel, ami egy mycosporin-szerű aminosav (tengeri alga kivonat). Könnyű textúrájú frissítő hatású krém. Egyedülálló módon egész napos erőteljes védelmet nyújt a káros napsugárzással szemben. A készítmény hosszú élettartamú filmréteget hoz létre a bőrön, mely az izzadásnak ellenáll, tökéletes sminkalapot biztosít, megakadályozza a káros napsugarak bőrbe történő behatolását. E-vitamin tartalma véd a szabadgyök képződés ellen, ami a ráncok kialakulásának legfőbb okozója.
A legérzékenyebb bőrre is alkalmazható.

Jellemzők:
– SPF 50+ UVA/UVB fényvédelem
– Szabadgyök képződés elleni védelem
– 365 napos öregedés elleni védelem
– A sejtek DNS-károsodásának megelőzése

Főbb összetevők:
– Ferulinsav
– Gyömbérkivonat
– Védelmet nyújt az ibolyántúli sugárzással szemben. A Ferulinsav úgy viselkedik, mint a kémiai fényvédő szerek, amelyek elnyelik az UV sugárzást.
– Helioguard 365 – aminosav – tengeri alga kivonat
– E-vitamin
– UVA / UVA szűrők SPF 50+

A termék elérhető 200ml-es kiszerelésben is.

Az All-Day Shield fényvédőkrém természetes fényvédő antioxidánsokkal küzd a napvény károsító hatásai ellen, alkalmazható arcon és nyakon.

Sajátosságok:
– Nem tartalmaz alkoholt, paraffint, szilikont, színezéket, parabéneket vagy káros tartósítószereket, irritáló anyagokat
– Kiegyensúlyozott pH
– Állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket

Hogyan kell használni:
A fényvédőt reggel alkalmazza az egész arcon, nyakon és mellkason. Az optimális védelem érdekében várjon legalább 10 percet a make-up termékek alkalmazása előtt.
Javasoljuk az ásványi sminkek használatát.

Shopping Cart