, ,

eKseption Caviar Liquid Mask 250 ml (prof)

Az exkluzív bőrápolás világában a kaviár kivonat és retinol összetételű folyékony maszk új koncepciót képvisel pH = 5,5.

Hatások:
– Tápláló és hidratáló
– Visszaállítja a bőr természetesen magas hidratáltságát
– Alkalmazás után a bőrt simává teszi
– Csökkenti a finom ráncokat, halványítja a bőrelszíneződéseket és a foltokat
– Folyékony állagú formula, amely jelentősen képes fokozni a bőrbe való felszívódást
– Minden bőrtípusra ajánlott

Főbb összetevők:
– Kaviár kivonat
– Retinol
– Hialuronsav (kis molekulatömegű)

Magánszemélyek számára nem elérhető

Leírás: Ez a gazdag folyékony formula a kaviár kivonat és a retinol szinergiájának köszönhetően különösen sokrétű bőrápoló hatást fejt ki. Fokozza a bőrmegújulást a hámlasztó eljárásokat követően, de otthoni kezelésként is használható hetente egyszer. Az exkluzív készítmény egy egyedülálló filmképző technológia felhasználásával készül, és ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a hagyományos maszkok.
A felhordás után- és még több órán keresztül- a bőr teljesen hidratált és puha tapintású marad. Megállapították, hogy a kaviár kivonat 67% -kal gyorsítja a kollagén természetes termelődését. Köztudott, hogy a kaviár rendkívül gazdag vitaminokban (különösen A-, B-, D- és E-vitaminban), makroelemek (nátrium, kálium, magnézium, foszfor, vas), mikroelemekben (kobalt, réz, kovasav) fehérjékben és aminosavakban.
Használata: A szemeket védve permetezzük az egész arcra és a nyakra. Finoman masszírozzuk a bőrbe, és hagyjuk 10 percig felszívódni. Ezután használjunk a bőrállapotunknak megfelelő krémet.
Illat: Aloe Vera, friss és könnyű.
Textúra: A bőrápoló maszk új koncepciójú, folyékony készítmény. A terméket közvetlenül a bőrre permetezzük, ahol egy láthatatlan mikrofilmréteget képez, ezzel jelentősen fokozható a hatóanyagok bőrbe juttatása. Nem kell lemosni, és közvetlenül a maszk használata után alkalmazható krém is.

Shopping Cart