, ,

eKseption Couperix Peptid Peel 70 ml (prof)

Professzionális kémiai hámlasztó oldat (szalicilsav, fitinsav, laktobionsav és peptidek) kuperózis és bőrpír kezelésére.

11% -os savkoncentráció, pH=2.5

Indikációk:
– Couperosis.
– Bőrvörösség.
– Rosacea.
– Helyreállítja a bőr pH-értékét.
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket.
– Fokozza a bőr ragyogását.

Aktív összetevők:
– Fitinsav (AHA)
– Laktobionsav (PHA)
– Szalicilsav (BHA)
– Telangyn anti-redness peptid
– Természetes gyógynövény kivonatok
– Tejsav-sók

Magánszemélyek számára nem elérhető

Ennek a rendkívüli professzionális kezelésnek a kulcsa, hogy különféle savakat (AHA-fitinsav, BHA-szalicilsav és PHA-laktobionsav) egyesít magas koncentrációjú peptidekkel és természetes kivonatokkal. A készítmény az ekseption exkluzív dmks szállító rendszerét tartalmazza. Maximális kényelmet biztosít az alkalmazás során a magas szabad savszállítás mellett, a legkisebb bőrirritáció és bőrpír előidézése nélkül.
A kezelés olyan pH-sokkot eredményez, amely aktiválja a bőr megújulási funkcióit a dermiszben és az epidermiszben. A kezelés kifejezetten a bőrpírra irányul, és helyreállítja az egészséges bőr mikro-flóráját. A Telangyn peptid a gyulladás által okozott nemkívánatos hatásokkal, például a bőrpírral és a tágult erekkel, a szövetek degradációjával, valamint a gyulladás utáni hiperpigmentációval és a fakó bőrrel is megküzd. A természetes gyógynövény hatóanyag-komplex számos növényi kivonatból áll, mint az édesgyökér, az Artemisia montana, a Gingko biloba, a Centella asiatica, az áfonya és a Rosa canina olaj. Szerepük sokrétű, például antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és bőrnyugtató.

Peeling besorolása: Nagyon felszínes. A peeling hámba való behatolásának mélysége több tényezőtől függ, például a felhasznált anyagok tulajdonságaitól, a bőr jellemzőitől (fototípus, vastagság, etnikai öröklődés, túlérzékenység…), az egyes anyagok összetételétől (koncentráció, pH-érték…), az érintkezési időtől és az alkalmazott rétegek számától.
Textúrája: Vízalapú gél: a héj mélysége függ a rétegek által felhordott mennyiségtől.
Használata: A rétegek közötti érintkezési idő: 3 perc. Rétegek száma: 3-5. Kezelések gyakorisága: heti egy kezelés hét héten át.
Termékek: Előkészítés: all-day shield + ferulic activator
Regenerálás: all-day shield + ice cream repair

Shopping Cart