1. Home
  2. Termékeink
  3. ekseption
  4. Peelingek
  5. eKseption Couperix Peptid Peel 70 ml (prof)

eKseption Couperix Peptid Peel 70 ml (prof)

Professzionális kémiai hámlasztó oldat (szalicilsav, fitinsav, laktobionsav és peptidek) kuperózis és bőrpír kezelésére.

11% -os savkoncentráció, pH=2.5

Indikációk:
– Couperosis.
– Bőrvörösség.
– Rosacea.
– Helyreállítja a bőr pH-értékét.
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket.
– Fokozza a bőr ragyogását.

Aktív összetevők:
– Fitinsav (AHA)
– Laktobionsav (PHA)
– Szalicilsav (BHA)
– Telangyn anti-redness peptid
– Természetes gyógynövény kivonatok
– Tejsav-sók

Magánszemélyek számára nem elérhető

Leírás

Ennek a rendkívüli professzionális kezelésnek a kulcsa, hogy különféle savakat (AHA-fitinsav, BHA-szalicilsav és PHA-laktobionsav) egyesít magas koncentrációjú peptidekkel és természetes kivonatokkal. A készítmény az ekseption exkluzív dmks szállító rendszerét tartalmazza. Maximális kényelmet biztosít az alkalmazás során a magas szabad savszállítás mellett, a legkisebb bőrirritáció és bőrpír előidézése nélkül.
A kezelés olyan pH-sokkot eredményez, amely aktiválja a bőr megújulási funkcióit a dermiszben és az epidermiszben. A kezelés kifejezetten a bőrpírra irányul, és helyreállítja az egészséges bőr mikro-flóráját. A Telangyn peptid a gyulladás által okozott nemkívánatos hatásokkal, például a bőrpírral és a tágult erekkel, a szövetek degradációjával, valamint a gyulladás utáni hiperpigmentációval és a fakó bőrrel is megküzd. A természetes gyógynövény hatóanyag-komplex számos növényi kivonatból áll, mint az édesgyökér, az Artemisia montana, a Gingko biloba, a Centella asiatica, az áfonya és a Rosa canina olaj. Szerepük sokrétű, például antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és bőrnyugtató.

Peeling besorolása: Nagyon felszínes. A peeling hámba való behatolásának mélysége több tényezőtől függ, például a felhasznált anyagok tulajdonságaitól, a bőr jellemzőitől (fototípus, vastagság, etnikai öröklődés, túlérzékenység…), az egyes anyagok összetételétől (koncentráció, pH-érték…), az érintkezési időtől és az alkalmazott rétegek számától.
Textúrája: Vízalapú gél: a héj mélysége függ a rétegek által felhordott mennyiségtől.
Használata: A rétegek közötti érintkezési idő: 3 perc. Rétegek száma: 3-5. Kezelések gyakorisága: heti egy kezelés hét héten át.
Termékek: Előkészítés: all-day shield + ferulic activator
Regenerálás: all-day shield + ice cream repair