1. Home
  2. Termékeink
  3. ekseption
  4. Szérumok
  5. eKseption Hialuronic ZnPCA Mixlab Serum 75 ml (prof)

eKseption Hialuronic ZnPCA Mixlab Serum 75 ml (prof)

Aktív szérum pattanásos és zsíros bőrre, hialuronsav és ZnPCA összetevőkkel pH=4

Indikációk:
– Zsíros bőr
– Akne
– Rosacea
– Szennyeződések
– Tág pórusok

Aktív összetevők:
– XS hialuronsav 2%
– Zn PCA 1%

Magánszemélyek számára nem elérhető

Leírás

Az ekseption exkluzív mixlab szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk.
Ez a pattanások elleni aktív szérum a zsíros bőr tüneteinek csökkentésére szolgál, melyben 2% XS-hialuronsav és 1% ZnPCA található. A cink univerzális hatóanyag, elsődlegesen anti-seborrhoeás és antiszeptikus hatású, mivel jelentősen korlátozza a baktériumok szaporodását. Az L-PCA-t fiziológiás vektorként használva optimalizálni képes a cink biológiai hozzáférhetőségét, és szignálmolekulaként serkenti az epidermális sejtek differenciálódását, ezzel megerősítve a bőr gátfunkcióját.
A szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal a hatás fokozásáért. Hozzáadható (2 adag) a hialuronsavas maszkhoz is.
Használata: Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használata javasolt..
Illat: Ceylon tea és citrom.
Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.