,

FUSION-Artichoke 10ml

Előnyök:

-Testkezelés során zsírbontó hatása érvényesül,
– Cellulit ellen is használható

Magánszemélyek számára nem elérhető

Az articsókát, ismertebb nevén Cynara scolymus, évszázadok óta használják a hagyományos orvoslásban, mint speciális máj- és epehólyag-gyógymódot. Az articsókát a máj zsíros raktárainak mozgósítására és méregtelenítésére használják, valamint természetes segédeszközként a koleszterinszint csökkentésére.
A cynarin tulajdonságokat mutatott a gyulladásos mediátorok által kiváltott oxidatív stressz ellen. Ezenkívül bizonyos mértékű ellenőrzést gyakorol a lipolízis felett, elősegítve a szintézist előállító NAD-NADH2 és NADP-NADPH2 energiát szállító enzimeket.
Vízhajtóként és érszűkítőként működik, serkenti a nyirokelvezetési rendszert. Az articsóka mozgatja a zsírraktárakat olyan szövetekből, mint a fehér zsírszövet, és ezek a zsírok a vérbe ömlenek, amelyből később kiválasztódnak a testből.

HATÓANYAGOK:
Koncentrált articsóka.

Készítmény alkalmazásának módjai:
Mikrotű
Transzdermális szállító szépségápolási eszközök.

Tűs (mezopen, dermaroller) és tűnélküli mezoterápiás kezelésekhez, valamint elektrokozmetikai eszközökhöz is használható.

A beadás módja teljes mértékben a gyakorló szakember felelőssége. A termék helyi alkalmazásra van regisztrálva. A nem megfelelő felhasználásért nem vállalunk felelősséget!

Shopping Cart