FUSION-PPC+ 10ml

Tartalmaz :

– A Foszfatidilkolin (5%) mellett tartalmaz még Sodium deoxycholate (2,4%), Organikus sziliciumot, L-carnitint és egy növekedési faktort (IGFI)

Magánszemélyek számára nem elérhető

Leírás

A készítmény alkalmazása fokozza a zsír metabolizmusát, elősegíti a zsírsejtek méretének csökkenését, fokozza a zsírégetést. A cellulit és alakhibák kialakulásának megelőzésére is alkalmas.

Legfontosabb hatóanyagok:
– Lecitin (PPC vagy phosphatidylcholine) 5%
– Sodium deoxycholate (SDC) 2,5%
A PPC egy foszfolipid, amelynek a fej részén egy kolin csoport áll. Az emberi test minden sejtjében megtalálható, a sejtmembrán alkotórésze. Az SDC a máj által termelt epesav egyik fő összetevője.

Kabinkezelés:
A fitoC mesoterápiás kezelésekben a hatóanyagos ampulla. A mezoterápia során fel nem használt oldatot a masszázskrémbe vagy a pakolásba javasolt keverni.
Használati javallatok:
– Helyi alkalmazás
– Tűs henger
– Tű nélküli mezoterápia
– Iontoforézis
– Elektroporáció
– Mezo

Figyelmeztetés
– Maximum 1 ampulla / alkalom

Összetevők (INCI): Tisztított víz, lecithin, sodium deoxy cholate, benzyl alcohol, sodium chloride.
A zsírokat oldja, a további feldolgozás érdekében.

A Mesosystem SA-t 2006-ban alapították azzal az egyedülálló céllal, hogy teljes és innovatív megoldásokat kínáljon, valamint nagy teljesítményű orvosi kozmetikumokat fejlesszen, amelyeket a legmodernebb portugáliai és spanyolországi létesítményekben gyártanak.
Folyamatosan növekvő kutatási és fejlesztési befektetésekkel a Mesosystem® egyedülálló és innovatív készítményeket fejleszt ki, hogy a világ 94 országában a legmodernebb orvosi bőrápoló kozmetikumokat kínálja professzionális és otthoni ápoláshoz egyaránt.