, , , ,

Hairless SHR ,(IPL+SHR+E-Light) Szőrtelenítő Kozmetikai IPL gép SHR funkcióval

1,650,000 Ft

Részletfizetési lehetőség!

A Super Hair Removal, avagy IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő techológia. Az szőrtelenítő kezelés a pulzáló fény és lézer együtteseként kialakított fájdalommentes eljárás. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.

Alkalmazás

  • Szőrtelenítés
  • Nyári szőrtelenítés
  • Értágulatok kezelése
  • Arckezelés
  • Bőrrejuvenáció
Méretek 58*28*36
Standard fénytartomány 430\530\640nm-1200nm
Pulzus energia 10-60J/cm2
Pulzusok közötti pihenőidő 10-20ms
Villanásszám IPL  100.000

SHR  300.000

Kezelő nyílás méret 16mmX50mm
Hűtés Félvezető+víz+levegő
Teljesítmény 1800W
Súly 24Kg

Garancia: 3év

 

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Számtalan gép van a szépségipari piacon, sokan nem igazodnak ki milyen gépet vásároljanak, vagy épp melyik kozmetikushoz menjenek szőrtelenítésre vagy pigment-kezelésre. Fontos tudni, hogy a 90-esek években kapható gépek, nem azonos technikai adottságokkal rendelkeznek, mint a mostani kozmetika szőrtelenítő gépek. A régi szőrtelenítők akár meg is égethették a bőrt alacsony intenzitás mellett is, sok esetben nem volt elegendő a bőr hűtése és kellemetlen diszkomfort hatást váltott ki a páciensben. Ma már magasabb intenzitású, megfelelő hűtésű és hatékonyabb IPL készülékek közül válogathatunk, azokon belül is ami gyorsabb és látványosabb eredményt garantál, az ELOS –gépek közül kerül ki. Ezen technika ötvözi a villanófényt a rádiófrekvenciával.

Először kicsit beszéljünk arról hogyan is működik az IPL gép.

Vannak ún. kromofor anyagok melyek képesek elnyelni a villanófény atomjait, melyek aztán szabályozott módon roncsolva a szőrsejtek osztódó sejtjeit, lelassítják majd inaktivizálják a szőrtüszőt hosszú távra. A hosszútáv akár 3-5 évet is jelenthet ennek tükrében. A kromofor anyagokról továbbá, a vérükben keringő hemoglobin melyet érkezelések során ebben nyelődik el a fényatom, majd azt roncsolva szünteti meg az érelváltozást. A pigment halványítás során a melaninban nyelődik el és így segíti a halványítást, napfény okozta foltok eltávolítását.
Akne kezelések esetén kicsit óvatosan, körültekintően kell eljárni kompetensen, ebben az esetben a szőrtüszőn keresztül hatunk a faggyúmirigyre és a pórusok méretére.

Shopping Cart
>