, , , , ,

IceHill- Zsírfagyasztó, Kriolipolízis alakformáló gép 4 kezelőfejjel

3,195,000 Ft

A fejlett kriolipolízis gép fejtechnológia (360 fokos hűtési terület) lehetővé teszi hogy a bőr vákumhatás alatt lévő területe optimális módon fagyasszon. Így se nem ég meg , se nem nekrotizál a kezelt terület. Nem fordulhat elő a „csík égés” mint esetlegesen a 180 fokos fejek esetén.
A -15 fokos alsó hűtési fok a zsírfagyasztó gép esetében felesleges kihasználni, illetve a gép teljesítménye – 1800 W – bár lehetővé teszi ezen hőfokot, de a gyár javallata szerint a gép 0-3 fok közti hűtési határa, már elindítja a SOX2 –enzim felszabadulását, ami a -8 fok esetén már maximális termelődési szintet jelent a bőralja területein.

Kizárólag az ellenjavallatok (szokásos és bevált ellenjavallt állapotok feltüntetése) között kiváltképp említendő, hogy a páciensek nem szedhetnek NON-SZTEROID gyulladáscsökkentőket, mely gátolja a SOX2-enzim felszabadulását.

A vákuum erősség maximális 100 kPa-os erősségű normálisnak mondható, a két kezelőfej pedig lehetővé teszi az egyszerű és gyors (egymás mellett javasolt ) kezelés lehetőségét.

Műszaki paraméterek:

Kijelző mérete: 12″ Színes érintő
Kezelőfej kijelző méret: 2″ Színes
Kezelőfejek száma, mérete: 4 szabadon választható méret
Nagy kezelőfej 220*76*125mm
Közepes kezelő 160*56*65mm
Kicsi kezelőfej 80*27*41mm
Mini kezelőfej 80*27*41mm (opcionális)

Vákuum intenzitás: A fej: 0kpa-100kpa B fej: 0kpa-100kp
Vákum intenzitás idő: 0.5-10s
Fagyasztási hőmérséklet: -15C—5C
Teljesítmény: 2000W
Súly: 70Kg
Garancia: 2 év

Amiben támogatjuk:

-Teljeskörű szervízszolgáltatás

Szakoktatói betanítás

-Hivatalos oklevél!

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

„Fázzuk ki” a zsírt, avagy a kriolipolízis csodája az alakformálásban

Profán módon és ostobán hangozhat az állítás miszerint, ha megfelelő fagyasztó hatás éri a kezelendő bőrterületet, úgy az alacsony hőmérsékleti viszonyok szelektíven károsíthatják a megvastagodott zsírdepókat illetve a – születési méretéhez képest- többszörösére dagadt zsírsejteket? Csupán annyit kell tennünk, hogy- amit évezredek óta elvisel az emberi szervezet- vacognunk kell a téli kemény időszakban?

Ilyen egyszerű lenne?

Engedjék meg, hogy bemutassam a hatásmechanizmust:

A technológia neve: kriolipolízis, lefordítva fagyasztással történő zsírbontás.
A kezelés során a hidegterápiával könnyebb módon érhetünk el -elhanyagolható mellékhatás mellett- olyan zsírsejt léziót, mely szabályozott formában igen hatásos módon csökkenti a zsírpárnák vastagságát.

Mi is maga a folyamat, mitől szabályozott a kriolipolízis?

Tulajdonképpen két féle zsírszövet található a szervezetünkben, az egyik a barna-hasznos- zsírszövet, a másik a fehér zsírszövet. A jó zsírszövet (barna) közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el és egyik fő célja, hogy melegen tartsa a testet, tehát a környezeti hatásokra reagálva -hideghatás- elkezdi elégetni a zsírsejteket, hogy így hő termelődjön, energia szabaduljon fel. A kutatással bebizonyosodott, hogy a hideggel aktiválhatók a barna zsírok, így megnövelhető az elégethető kalóriák száma. Mielőtt azonban ezen szuperzsírokra terelődne a figyelem, nézzük meg, mi történik a kedvezőtlen hatással bíró egészségügyi és esztétikai problémát okozó fehérzsírokkal.

Testünk fehér zsírszöveteiben tárolódik felnőtt korban az energia, a gyermekek és a téli álmot alvó állatok testében azonban a barna zsírszövet van. A legújabb kutatások szerint a barnazsírt újra tudjuk aktiválni felnőttkorban!
A kísérlet során –egereken történt– a hidegben tartott felnőtt állatok fehér zsírszövetében fokozódott egy bizonyos enzim ( COX-2), mely gyulladásos folyamatokat indított el. Az enzim segíti a gyulladáskeltő hormonok termelődését, melyek kulcsszerepet játszanak a barnazsír-termelődésnél, ezáltal a testsúlyszabályozást indítja el az adott testrészen!

És akkor vissza a kriolipolízis, zsírfagyasztás kozmetikai alapjaira!

Tulajdonképpen a zsírsejteket ért sokkterápia, ami a fagyasztás során éri a kezelt bőrterületet és a mélyen fekvő szubkután zsírszövetet, azt a szelektív-lokalizált sejthalált okozza a celu-sejteknél, amely során a kikristályosodott cellulit tartalom kiürül a sejthártya-hasadás során. Kutatások kimutatták, hogy a zsírsejtek rosszabb módon tűrik a fagyasztást, mint a melegterápiákon alapuló viszonyokat jobban tűrő cellulit sejtek. A lehűtött terület helyi gyulladásos választ vált ki -súlyosabb formája a panniculitis (szubkután zsírszöveti gyulladást)- mely gyógyulási időtartama alatt a zsírszövet elvékonyodik. Az elvékonyodás egyik oka a minimális nekrózis, mint ahogy a fiziológiás fagyás során is bekövetkezik a szövetelhalás, a másik ok a fent említett kísérlet alapját adja mely igazolja, hogy a fehérzsírszövetre gyakorolt hatás során gyulladáskeltő anyagok szabadulnak fel így szabályozva a zsírréteget. Tovább segíti a mechanikus hatás is mely a hideghatás -ennek során, a kikristályosodott plazma állomány zsírállománya -ceramidok- roncsolják önmagukat és környezetüket. A szervezet közvetlen módon reagál a hideghatásra, összehúzza az ereket, próbálja csökkenteni a hőleadást (termikus egyensúly). A csökkent vérellátottság során kevesebb oxigén jut az adott területre, oxigénhiányossá válnak a sejtek és a hidratáltságuk is drasztikusan csökken. A cryolipolízis szabályozott, lassan csökkenő hőérzetet adó hatásmechanizmus, amely az egyenletes vákuumhatás mellett, maximálisan a kezelés végéig mínusz 5 fokig -sok esetben elegendő a +3 fok is- hűti a területet, már említetten szabályozott formában. Ezt minden körülmények között korlátozott tűrőképességű paciensek is bátran használhatják. Az FDA (Food and Drug Administration-USA –ban funkcionáló felügyeleti szerv) előírásainak megfelelően kifejlesztett köztianyagnak köszönhetően, melyet a felületre helyezünk a kezelés előtt, megvédjük a kriolipolízis során bekövetkező közvetlen, hideghatástól az idegeket és receptorokat. A nedvestörlőre hasonlító, glicerines anyaggal átitatott kiskendő megvédi a közvetlen felületi hideghatástól a bőrt, a mélyebb szövetekig hatoló hideg pedig a fent említett szabályozó módon védi a komolyabb behatástól az ép szöveteket.

Az első Humán tanulmányok alapján – ami 2009-ben jelent meg az USA-ban-10 betegen alkalmazta Dr. Coleman a zsírfagyasztásos technológiát az adott problémás területeken. A kezelés rövid időt igényel és fájdalomcsillapítást nélkülöz. Az általa kezelt- megfigyelt kontroll-csoportnál az első kezelés alkalmával 20%-os zsírszövet elvékonyodást tapasztalt! A kezelések fél éves időtartamára nézve pedig 25%-os helyi zsírszövet-vékonyodásról számolt be! A 6-8 hetes kezelési ciklusok által kialakított „zsírfagyasztás”-szubkután- szövet elvékonyítás során elsősorban az esztétikai problémákat (cellulit, narancsbőr), majd a fagyasztó-hatás összeadódása után, fogyasztó hatást váltott ki a kezelt területen. A rövidebb kezelési ciklusok is elérik a kívánt fogyasztó, cellulit-csökkentő hatást-ezt tulajdonképp egy rövid távú sokkfagyasztásnak hívjuk (2-3 akár 4 hetes kezelési ciklusokra is rövidíthető)! Maga a hatásmechanizmus az FDA szerint egy sebészeti beavatkozástól mentes hatásos zsírcsökkentő technológia. Számos USA –ban működő magánklinika orvosa és plasztikai sebész használja önmagában a módszert, illetve zsírleszívás után a kisebb nagyobb zsírlerakodásokra és egyenetlen bőrfelszínre kiegészítő terápiaként.

Amit az USA-ban nagyon magas elégedettségi aránnyal alkalmaztak, immáron Magyarországon is elérhető, hogy minél több elégedett paciens válaszolja az oly szokványos kérdésre: „Mennyit szedtél fel, mikor adod le az úszógumit drágám? ”A helyes válasz: ” Majd ha fagy!”

Shopping Cart