Kavitáció és Rádiófrekvenciás Arc és Testkezelő Kozmetikai gép

1,511,300Ft

Kavitáció paraméterek

Frekvencia: 35-40 KHz
Kimeneti teljesítmény: 30-60W
Kezelőfej mérete: 45mm

RF paraméterek

RF frekvencia: 10MHz
RF max. energia: 300J/cm2
Kimeneti mód: Tripolár
Pulzálás ismétlődés:0,3s

Kijelző: 5,7″ érintőképernyő
Méret: 35*30*40cm
Súly: 25kg

Leírás

A testkozmetikai kezelések egyik alappillére volt hajdanán az alacsony frekvenciás Ultrahang, ami a mai napig az egyik legkiválóbb és legmegbízhatóbb zsírsejt kiürítő funkciójú kozmetikai kezelés.

Mint írtam nem újkeletű technológia, de annál inkább közkedvelt és rendkívül hatékony. Az alacsony frekvencia azt jelenti, hogy 20-40 KHz-ig behatárolt UH, ami a fül számára hallható tartományt képviseli és a kezelt személyen áthaladva a hallószerben ciripelő hangot bocsájt ki.
Ez jelzi az alacsony frekvencia fizikai megnyilvánulását. Hatására a minimum 2 cm-t meghaladó zsírmennyiségben depókat képző cellulit sejtek fala az alacsonyt frekvencia „ütésjellegénél” fogva kifakad és a nyirokérrendszerbe távozik egy levezető nyirokmasszázs segítségével(ez lehet kézi illetve gép nyirokmasszázs is). A kezelés maximum 3-4 tenyérnyi területen végezhető egyszerre és maximum 8 -10percig. Hogy miért ilyen rövid időtartamú és kis területet érintő a kezelés? Erre a válasz igen egyszerű, a kezelőfejek folyamatos órákig tartó munkája az UH-fejben lévő piezo kristályt mechanikailag terheli, illetve nem mellékesen megemlítendő a szervezet számára is igen megterhelő lehet, ez a válasz.

Tehát aki professzionális jó minőségű kavitációs gépet, megfelelő oktatással vásárol, az a személy megalapozza a kezelései hatékonyságát és vendégei számára az eredményességet.

0
%d blogger ezt szereti: