, ,

Mesoactives – Skin Volumizer 2ml (10 db-os kiszerelés)

A Skin Volumizer különböző molekulatömegű hialuronsavval történő intenzív feltöltési kezelésekre készült. A növekedési faktorok és őssejtek révén dúsítja a dermális mátrixot.

Másrészt nagyon magas védelmet nyújt a káros külső behatások ellen és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

Magánszemélyek számára nem elérhető

Fő aktív összetevők

Szűrt Eryngium Maritimum Callus Kultúra

(Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate)

Tengeri eredetű biotechnológiai növényi őssejtek, melyek erőteljes bőrregeneráló tulajdonsággal rendelkeznek. Főként a dermo-epidermális központban fejtik ki hatásukat. Fokozzák az elasztin, a kollagén termelődést és az epidermális megújulást.

Ergotionin (Ergothioneine)

Az ergotionin egy remek antioxidánsként ismert aminosav, amely gyulladáscsökkentő ezáltal segít megelőzni és leküzdeni az oxidatív stressz hatását, elkerülve ezzel a finom vonalak, ráncok vagy petyhüdtség kialakulását.

Hidrolizált nátrium-hialuronát (Hydrolyzed Sodium Hyaluronate)

Kis molekula tömegű hialuron sav (<500 Da). Csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát. Hatását az epidermális és dermális rétegben fejti ki, fokozva a nagy molekulatömegű hialuron endogén termelését. Ezáltal növeli a bőr térfogatát, fokozza a kollagén, elasztin termelődést és serkenti a bőr megfelelő vérkeringését.

Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptid-45

(Nicotiana Benthamiana Sh-Polypeptide-45)

A Nicotiana benthamiana Sh-Polypeptid-45 egy növekedési faktor, amely egyetlen, maximum 144 aminosavból felépített kombinált peptidláncból áll. A kiindulási gén az emberi gén szintetikus másolata, amely kódolva tartalmazza a granulocita makrofág kolónia stimuláló faktorát.

Nátrium-hialuronát (Sodium Hyaluronate)

A hialuronsav olyan glikozaminoglikán, amely a vízből saját térfogatának akár 10 000-szeresét is képes felszívni. Az extracelluláris mátrix elengedhetetlen része, szerkezetileg tartja vissza a vizet a bőrben.

Shopping Cart