,

Pressura 2 in 1

A Pressura 2 in 1 gép egyszerre alkalmazható nyomásterápiás és infraterápiás kezelésekre is. A testkezelő gép mellé jár egy pressoterápiás öltöny ( lila színű ), anyaga vízálló, tűzálló, PVC poliészter rost, mely a terápia alapvető eszköze. A gép méretéből adódóan könnyen szállítható, 6 üzemmóddal és kombinált kezelési móddal rendelkezik. Alkalmazható alakformáló kezelésekre, a cellulit eltűntetésére, légúti masszázsra, méregtelenítésre, a nyirokkeringés fokozására, az ödéma csökkentésére, a felhalmozódott salakanyagok kiürítésére, nyirokrendszeri betegségekre, vénás-keringési rendellenességre, visszatérő problémákra, akár a fájó, dagadt lábakra, valamint az immunrendszer erősítésre, regenerálásra.

Műszaki paraméterek:

Feszültség:                      110V / 220V-240V
Frekvencia:                     50-60Hz
A gép mérete:                 45cm*36cm*23cm
NW:                                  12kg/ps
GW:                                  14kg/ps

Garancia:                    1év

Amiben támogatjuk:

-Teljeskörű szervizszolgáltatás

-Szakoktatói betanítás

-Hivatalos oklevél!

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

Miért 2 in 1?

A Pressura kettő az egy egyben nyomásterápiás gép és nyomásterápiás öltöny, most a pressoterápia mellett infraterápiára is egyaránt alkalmazható, így megfelelő;

alakformáló kezelésekre,
a cellulit eltűntetésére,
légúti masszázsra,
méregtelenítésre, a nyirokkeringés fokozására,
az ödéma csökkentésére,
a felhalmozódott salakanyagok kiürítésére,
nyirokrendszeri betegségekre,
vénás-keringési rendellenességre, visszatérő problémákra,
akár a fájó, dagadt lábakra,
valamint az immunrendszer erősítésre, regenerálásra.

A nyomásterápiás öltöny anyaga vízálló, tűzálló, PVC poliészter rost.

Pressura 2 in 1 öltöny

Mi az a pressoterápia, miért válasszuk?

A pressoterápia a vérkeringés fokozására, a nyirokmasszázsra és a cellulit csökkentésére szolgáló technika. Ezt egy speciális felszerelés biztosítja, amely felfújható csizmából (vagy karujjból) áll, amelyek ritmikusan felfújódnak és leeresztenek, hogy a nyirokot a nyirokerekben és a vért a lábak (vagy karok) vénáiban a szív felé pumpálják. Alternatív kompressziós terápiaként vagy pneumatikus kompressziós terápiaként is ismert. Ez egy gépesített nyirokelvezetési technika, amely a vízvisszatartás ellen küzd a test egy vagy több részén – jellemzően a lábakon – végzett időszakos kompresszióval.

Hogyan működik a pressoterápia?

A levegő automatikusan a csomagtér pneumatikus kamráiba kerül. A gép 100 Hgmm-t vagy akár 120 Hgmm-t is képes kifejteni. Ezzel az erős nyomással a gép automatikusan alkalmazkodik a páciens vérnyomásához, és segít a test minden részének elvégezni a mély nyirokelvezető masszázst, majd fokozza a vérkeringést. Ha jó anticellulit krémet használ, az javítja a kezelés eredményét.

A pressoterápia előnyei:

Cellulit csökkentése,
A lomha nyirokelvezetés és a vénás visszaáramlás javítása,
A vérkeringés fokozása,
Lágy és kényelmes masszázs,
A vérerek trombózisának javítása,
A visszerek megelőzése és javítása

Pressura 2 in 1 gép

Mi az infraterápia és hogyan működik?

A távoli infravörös sugarak olyan biológiai folyamatokat elősegítő sugarak, mint például a fokozott anyagcsere és a vérkeringés. A távoli infravörös sugárzás által kiváltott hő ártalmatlan, kényelmes, célzott és mélyen átható. Hatékony módja az immunitás erősítésének és a véráramlás javításának, ami enyhíti az izomgörcsöket, rehabilitálja a mozgáskárosodást, megváltoztatja a fájdalomérzetet és elősegíti a szövetek helyreállítását. Behatol a szerves anyagokba, például az emberi testbe és növelheti az oxigén és a fehérvérsejtek szintjét a vérben.

Előnye, hogy lehetővé teszi, hogy a hő mélyebbre hatoljon a testébe, anélkül, hogy a melegítőpárnák, forró törölközők és néhány fájdalomcsillapító zselé/krém okozta kellemetlen érzést okozna. A távoli infravörös hőterápia mélyen behatol a lágy szövetekbe, így ideális forrása lehet az ízületi gyulladásos fájdalomcsillapításnak. Hatékonyan lazíthatja a fájó izmokat és az ízületeket anélkül, hogy kenőcsöket vagy krémeket használna, amelyek égési sérülést okozhatnak. és kellemetlen szaga van. Azok, akik rheumatoid arthritisben, ALS-ben, Lou Gehrig – kórban és Parkinson – kórban szenvednek, élvezhetik a fájdalomcsillapítás egyszerű és hasznos formáját.

 

 

Shopping Cart