Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG ,Körömgomba és Tetoválás eltávolító lézer

1,397,000Ft

Fizetési Konstrukció: Kezdőrészlet: 698.500Ft, utána 10hó* 75.438Ft vagy 8hó*94.297Ft (8% THM)

Három szűrőt tartalmazó Yag lézer gép, mely tetoválás és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling (bőrrejuvenáció)kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr kezelésénél,  Carbon-gél segítségével történik a kezelés, mely speciális felületes spektrumú szűrővel végzendő.

Eredményes mesterséges pigment fragmentáló, körömmátrix osztódás elősegítő, különböző gomba fajokkal megbirkózó, arcregeneráló kompakt gép, melyet orvosi szalonokba ajánlunk.

Oktatás, szolgáltatási segédlet és oklevél , plusz vizsga jár a készülék megvásárlásához.

 • Méret(L×W×H,mm):400×380×800
  Súly:25kg;
  Bemenő energia:600W;
  Hullámhossz:1064nm;532nm+bőrrejuvenáció (alap tulajdonság)
  Pulzus szélesség:8ns±2ns
  Ismétlődési frequency:1Hz-6hz
  Energia:1000mJ;
  Lövésszám: 1.000.000
  Hűtés:víz és levegő
  Kijelző: 7″ érintő
 • Garancia: 2év

Amiben támogatjuk:

-Teljes körű szervizszolgáltatás

-Szakoktatói betanítás

-Hivatalos oklevél!

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

Leírás

Három szűrőt tartalmazó körömgomba és tetoválás eltávolító lézer, mely tetoválás és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos.

Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG lézerHárom szűrőt tartalmazó gép, mely tetoválás és körömgomba eltávolításra valamint karbon peeling kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. A piros szín sem akadály! http://iskins.hu/termekkategoria/kozmetikai-gepek/tetovalas-eltavolito-gepek/

Közzétette: ISkin – 2017. október 31., kedd

Technológia:
A Q-kapcsolt YAG lézerek sajátos, csírátlanító és mátrix sejt osztódást segítő hatása ismeretes. A kozmetikai iparban a körömgomba makacs elváltozás, melyet egy igen hatásos, kívülről jövő inger a lézerfény-nyaláb-mely klinikailag leghatásosabb és gyógyszermentes megoldások egyike.

A 900-1064nm-es tartományban ható, a profundális mély subcutis régiót érintő rövid impulzus alatt leadott fénynyaláb, megszűnteti a gomba anyagcsere-folyamatait és a kezelések során teljesen inaktívvá teszi a kezelt testrészen a körömgombát.E mellett pedig egy erős sejtosztódást is előirányoz a beteg részen, mely következtében gyorsabb lenövés következik be.

Hatásmechanizmus:

A lézerfény gombakultúra -ölő és fertőtlenítő hatását,olyan prózai következtetés magyarázza ami a következő:

-a fertőzött területek oxidációja magasabb a környező ép területektől, a gyorsan a másodperc 9 milliomod része alatt(nanoszekumdomos lézer jellemzők) bekövetkező lézer-invazívitás bizonyítottan termokoagulálja a magasabb oxidációs számú fertőzött gombakultúrát. Az összeadódó hőtartomány hosszútávú végzetes anyagcsere-növekedést és azonnali fertőtlenítő hatást eredményez a területen, továbbá eredményesen befolyásolja a köröm mátrix proliferációját. A lézerfény szelektív eddigi tanulmányok alapján nem sérülnek az ép területek.

Csupán 10 percet vesz igénybe!

Az új lézeres kezelés azonban nagyjából 15 cm távolságból juttatja az energiasugarakat a lábujj körmére, és az intenzív fény segítségével elpusztítja a gombás sejteket. A hideg lézeres eljárásnak köszönhetően mindez fájdalommentes, és semmiféle mellékhatással nem jár, ráadásul mindössze tíz percet vesz igénybe.

%d blogger ezt szereti: