, , , ,

VEINSTAR Thermokoagulációs értágulat, hajszálérkezelő Kozmetikai gép

1,600,000 Ft

Fizetési Konstrukció: Kezdőrészlet: 800.000 Ft, utána 10 hó* 76.820 Ft vagy 8 hó*96.025 Ft (8% THM)

Hatásmechanizmus:

A 3 MHz -es nagyfrekvenciás elektromágneses termokoagulátor egyedülálló vékony tűkimeneténél fogva a bőrbe hatolva kicsapja az érben lévő hemoglobin, ami összetepadva mintegy bezárja a hajszáleret. Az immunrendszer falósejtjei a sérült érszakasz sejtjeit elszállítják és a gyógyulási folyamat lezárulása után gyógyult és szép sima bőrt kapunk.

VeinStar

A VeinStar működésének alapja a vékony tű legvége által 3 Mhz-es rezgésekkel átadott rádiófrekvenciás hőenergia. Az előidézett termokoagulációnak köszönhetően kíméletesen és gyorsan eltűnnek az értágulatok, ezért forradalmi eljárásról van szó a telangiektázák, rosacea, hemangiómák, angiómák és egyéb elváltozások kezelésében. A VeinStar oktatást követően bárki által használható, azaz a kezeléséhez nem szükséges orvosi végzettség.

A VeinStar alkalmazási területei:

 • Teleangiektáziák 1 mm átmérőig
 • Rosacea
 • Hemangiómák
 • Angiómák

A kezelés tartós megoldást nyújt a hajszálerekre, oly módon hogy azok a vendég mindennapi életét nem befolyásolja, gyors és viszonylag fájdalom mentes, nincs szükség nyomókötésre sem a kezelés után.

 • Hálózati feszültség: 220V-50HZ/110V-60HZ
 • Teljesítmény: 150W
 • Kimeneti teljesítmény: 0-100%±10%
 • Frekvencia: 3MHz
 • Kimeneti feszültség: AC 30-150V
 • Tűvastagság: 0.01mm(Diameter)
 • Kezelési mód: Folyamatos és pulzáló
 • Kijelző méret: 8.4Inch
 • Kezelőfelület: Érintőképernyős megoldás

Garancia: 2 év

3 MHz -es rádiófrekvenciás hajszálérkezelő gép, melyet speciálisan esztétikai beavatkozásokhoz ajánlunk, felületes, nem mély erekre használható, valamint pókangióma, lineáris hajszálerek, éranyajegy eltávolítására.

Milyen technológiai alapja van a gépnek?

A hajszálérkezelő rendszer nagyfrekvenciás hőfejlődéssel öli el a hajszálér belső falát, úgy hogy egy orvosi akupunktúrás tűt vezetünk a kezelendő területre, majd ezen a kis felületen, keresztmetszeten keresztül történik a kezelés.

Hogyan történik a kezelés?

A fertőtlenítés után a kezelendő területet, amennyiben szükséges, leradírozzuk (enzimes, vagy finommechanikai peelingek használata), majd kiválasztva a főzónákat, először az ellátó ereket majd a mellékkacsokat lőjük meg (oktatás, vizsga, oklevél). A lövéseket-impulzusokat lehet érzéstelenítésben végezni, kevésbé érzékeny egyéneknél anélkül is végezhetjük. Gyors, rövid fájdalommal járó, látványos esztétikai kezelés, mely kezelés után nem szükséges nyomókötés, maximum enyhe bőrpír, majd vékony var keletkezik 3-4 napon belül a területen, ami 3-4 hét alatt gyógyul, magától leesik.

Milyen típusú hajszálerekre optimális a kezelés?

Kék, passzív és piros, aktív hajszálerekre is egyaránt ajánlott a kezelés. A gyári ajánlások alapján, 100%-os eredményesség az arcon rosacea teleangiectasia esetén nyílvánult meg, de maximálisan helytállt a gép a térdhajlat, boka és comb területeken is .Minden olyan hajszálérre hatékony, amely lineáris (egyenes lefutású), vagy tenyérnyi, két tenyérnyi kiterjedésű seprűvéna alakú, illetve aminek átmérője nem nagyobb, mint 0,3 mm. Említett kritériumnak nem megfelelő erek kezelésénél halványodás, 30-50%-os eredmény tapasztalható, ezért érdemes a 90-100%-os eredményesség miatt, kisebb ereket kezelni a VeinStar-ral. Továbbá kezelhető vele még lágy lógó fibróma, egyéni diagnosztika és megfontolt, körültekintő kezelési metódus mellett természetesen (oktatás, vizsga és oklevél). Érsejt – csoportosulás, kis számú éranyajegy elölését is végezhetjük a géppel.

Meddig tartós az eredmény?

Természetesen, a gép a fent említett hajszálerek kezelésére maximálisan megfelelő, azonban a nem kellőképpen felügyelt (kezelt személyt illeti) területek utóápolása és helytelen gyógyulási magatartás(kaparás, krémezés hiánya…stb.) egyéni gyógyulási időt és a hajszálerek kiújulását eredményezheti. Átlagban 3-4 kezelés elegendő, de kirívó eseteknél egy alkalom után elhal-bezárul az érintett terület tágult hajszálere. A kutatásaim alapján, a 1-2 év tartósság a jellemző, de 4 év alatt regisztráltan kezelt vendégeimen, arcon előfordult a teljes tünetmentesség.

Kompetencia?

A hajszálérkezelések nem járnak vérzéssel, a frekvencia tartomány esetén sincs ilyen szabályozás, ezért kozmetikus is használhatja a VeinStar hajszálérkezelő gépet.

Shopping Cart