Szalonunkban az alakformáló gépek mellett szakszerű és egyénre szabott, a problémás testrészre koncentráló kombinált kezelésekkel várjuk a hozzánk érkező fogyni és formálódni vágyó vendégeinket. Célunk nem csupán a fogyasztó bérletek és cellulit programok eladása, hanem a valódi eredmény , ami természetesen csak úgy jöhet létre hogy a kezelések során pontosan felépített és szakszerű kezelési protokollt végzünk.

Miben nyilvánul meg? Ehhez először a buktatókat kell ecsetelnem.

-Rossz állapotfelmérés, hozzánk érkező cellulit-problémás, avagy fogyni vágyó vendégeinknek, nem megfelelő kezelést ajánlunk, illetve bizonyos belbetegségek kísérő tüneteit nem ismerjük fel . Így sajnálatos módon nem lesz hatásos a kezelés, sőt kialakítjuk magunkról a negatív képet.

– Technikailag rosszul végzett kezelések. Ezen belül sok mindent fel lehet sorolni, gyorsan, kapkodóan végzett kezelés(Ultrahang, kavitációs fej, vákuum fej helytelen, sérülést okozó mozdulat sora, rádiófrekvenciás fejjel rövid megállások kezelés közben, fájdalmat és égést kiváltó mozdulatsor).Ezeket kizárva, a gépeket jól ismerve, a hatóanyagokat és előkezelést jól megválasztva végezzük munkánkat, immáron biztonságos és hatékony alakformáló programokat teremtve kozmetikánkban.

– Étkezési tanácsadás kihagyása, amit gyakran felejtenek el a kollegák. Azért fontos megtudni mit eszik, mikor, milyen kedvencei vannak a hozzánk fordulónak, mert ezek alapján tudunk mindenki számára speciális étrendet kialakítani, segítve a fogyókúrát.

– Nem megfelelő gépek használata és azoknak helytelen sorrendje. Sajnos sok esetben tapasztaltam példaként felhozva, hogy zsírbontó kavitációs kezelések után nem alkalmaznak nyirokelvezetést, vagy feszesítő kezelés helyett zsírbontó készüléket ajánl a kollega…stb

Összességében szalonunk mellőzi fent említett helytelen metódusokat és elegendő időt szentel minden vendég számára, hogy együtt összeállítva a protokollt, egy eredményes együttműködés jöjjön össze.

iSkin cspata

inno derma fogyaszto

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart