Céljaink, küldetésünk

Az iSkin Kft szépségipari szolgáltatással illetve kozmetikai gépek értékesítésével, bérbeadásával, valamint oktatással foglalkozik.
Célunk a  gyakorlat-orientált, szakszerű gépoktatás , szolgáltatási tanácsadás, továbbá  szalon vendégeink számára egy jó hangulatú és szakszerű kezeléseket felvonultató repertoár bemutatása.

Amiben mások vagyunk, amiben különbözünk versenytársainktól

Lehet úgy eladni, vagy kiadni gépeket, hogy nem a megfelelő, szakmailag hozzáértő emberrel végeztetjük az oktatásokat, így nincsen kompetenciája a gép betanítására. Sőt, használati útmutató, oktató anyag nélkül is lehet gépeket értékesíteni, de minek?
A vevő számunkra nem egy bevételi forrás, hanem a tisztességes bevétel alapja, egy gyümölcsöző partneri együttműködés kezdete. Nem szeretjük elengedni a kezét, cserbenhagyni nem szabad a mai világban egy ügyfelet, aki pénzt rak a zsebbe. Törekedni kell a kapcsolat minőségének a megtartására olyan áron is, hogy többet foglalkozunk a vevővel pl.: „utánkövetjük”. Munkája során segítjük a vendégvolument növelni, cikkekkel, szolgáltatási ár kialakítással a nálunk vásárlókat.

Szeretnénk kiemelni a különleges kutatásainknak a jelentőségét, ami kifejezetten a hatékony kezelésekre van kialakítva, mert bármilyen jó a gépünk, lehet, nem használjuk ki a gépben rejlő lehetőségeket. Lehet kezelni rossz periódussal, rossz eszközökkel, rossz hatóanyagokkal. Ennek elejét véve szeretnénk többet adni mintegy gépeladás.
Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg a szakértelmet és a tanácsadás jelentőségét.

Reméljük sok kérdése lesz!

iSkin Csapata

Shopping Cart