Pigment Academy

A Pigment Academy egy fantasztikus lehetőség, a kozmetikusoknak, mely lehetővé teszi számukra, hogy szakértővé váljanak a lézeres tetoválás eltávolítás területén. Az oktatás során a tanulók megtanulhatják a legjobb eljárásokat és technikákat, amelyekkel hatékonyan lehet eltávolítani a tetoválásokat és megtudhatják, hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan kezelni a lézeres tetoválás eltávolító készüléket.

Az oktatás kiterjed az olyan fontos témákra, mint:

-A szervetlen Tio2 szerepe és problémái a sminktetoválás és annak eltávolítása során.

-Az eltávolítást követő sérült terület regenerációja.

-A pigmentek színmódosulása a tetoválás utáni időszakban.

-A sarcoidozis és idegentest granuloma a területen, valamint a pigmentek migrációja a bőrben.

Az oktatás szakemberekkel zajlik, akik több év tapasztalattal rendelkeznek a lézeres tetoválás eltávolítás és kozmetológia területén.

Az oktatás átfogó és minden részletre kiterjed, így az érdeklődők az oktatás végén teljes mértékben felkészültek lesznek a lézeres eltávolítási eljárásokra és az érintett bőr területének regenerációjára.

Pigment Academy szakmai licensz:

A Pigment Academy végzett diákjai számára szakmai licenszet biztosítunk, mely egy egyedi és újító lehetőség a kozmetikusok számára, hogy megszerezzék a szükséges, általunk biztosított „Pigment Academy” jogosultságot a lézeres tetoválás eltávolítási tevékenységhez. Ezen szakmai licensz 2 év időtartamra szól és ennek leteltét követően meg kell újítani, hogy a megszerzett tudás és engedélyek mindig naprakészek és érvényesek legyenek.

A licensz 2 évente való megújítása biztosítja, hogy a végzett kozmetikus szakemberek továbbra is naprakészek legyenek a lézeres tetoválás eltávolítás terén és jogosultak maradjanak a „Pigment Academy” titulus és a hozzá kapcsolódó marketing háttér használatára. A megújítás folyamata magában foglalhatja az adott szakterületre vonatkozó újításokkal és változtatásokkal kapcsolatos tanulást, az esetleges változásokkal kapcsolatos teszteket és vizsgákat, valamint az aktuális ismeretek frissítését.

Ezen licensz megkönnyíti a kozmetikusoknak a lézeres tetoválás eltávolítás területén a szakmai érvényesülésüket és egyben alkalmassá teszi őket más szakmabeliektől való minőségbeli megkülönböztetésükre. Ezzel biztosítva vendégeik számára egyedi tudásuk szakmai értékét.

Ha szeretne szakértővé válni a lézeres tetoválás eltávolítás területén, akkor a Pigment Academy-re való jelentkezés egy fantasztikus lehetőség minden kozmetikus számára!

Jelentkezés és további információk:

nagy.gergely@iskins.hu

Shopping Cart